emrahedaeslemfamily Anne18 canım 1. Testte hamilesin kesinlikle fakat ikinci test yablış olmuş olabilir imkanın varsa hastaneye git yoksa eger bi test daha al dene . İnşallah hamilesindir 🤗🙏🌼
Anne18 emrahedaeslemfamily ayy inşallah bana nolur dua edin nolur 1.5 senedir uğraşıyorum ben o zaman bir tane daha test alayım dimi inşallah hamileyimdir💙💙
Anne18 Anneolmayahasret bana dua edermisin inşallah hamileyimdir kuzum be bir tane daha alayım yapayım ozaman ben
emrahedaeslemfamily Anne18 dualarım seninle canım benim inşallah vardır ben 5 yıl hasret çektim simdi 20 haftalık olduk 🤗🙏🌼
Anneolmayahasret Anne18 insallah kuzum dualarim seninle. Rabbim gonlune gore versin.. testi erkn gebelik yada baska marka al
Anne18 zohreeeee Gizemnaz_ ahttps://www.resimag.com/p1/18aabe29e14.jpeg Bu 1. Testim dun akşam üstü yaptım
Ysmn_11 Anne18 canım ya sabah ki test bozuktur inslalah çünkü c cizgisi çok silik geldi bana ama inslalah vardır çok net çıkmış t çizgisi de hemen bı kan versen net öğrenirsin belirsizlik çok kötü insalalh vardır 🤲
Sinemtnm Anne18 canım bariz burda hamilesin bence testi tekrarla ikinci çizgi bu şekilde hamile olmadığın zAman çıkmaz hani kuruma izi olsa evet olabilir negatif diycem ama bu kuruma izi değil , testini tekrarla için rahatlasın bence
Msltms Anne18 bence hamilesin canım bidaha yap sonra bi doktora görün bence benimde bana sürpriz olmuştu 😍🙏🏻🙏🏻