Anne18 Kızlar merhaba en son adet tarihim mayıs sonu dün akşam üstü gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı Bu sabah yaptım ilk idrarla bu şekilde çıktı
Sermec27 Anne18 ikisinden birisi yanlış ve en son adet tarihinden 2 ay gecmiş adet olmadınız mı bir kadın doguma mı gözükseniz ya da kan testi verseniz anlam veremedim ben biri negatif biri pozitif cünkü
MiniKaya Anne18 üstekine göre var ama asıl ilk idrarda yapılan kesin sonuç veriyor diyebiliyorum bence en iyisi kan testi vermen canım
Zahideuras Allah allh normalde sabah ilk idrarla yapılan dogru cıkar ama kafana takılmasın bence en iyisi Bı kan ver
Anne18 Zahideuras çok kafam karıştı ne yapsam bilemedim birde yazlıktayım hastane falan cok uzak bu bölgede bir tane daha mı alıp yapsam ki
iremgun Anne18 bir tane daha yapın ama eğer hamileyseniz son adetinizin mayıs olduğunu yazmışsınız. neredeyse 2 aylık hamilesiniz demek bu. bu süreçte kullanmanız gereken ilaçlar olabilir bence bir kadın doğuma görünün. Rabbim gönlünüze göre versin🙏 en kötü sağlık ocağı vardır yakın çevrede orada bir kan verin.
Sermec27 Anne18 bence bir kadın doguma görünün bir test daha yapın eger pozitif cıkarsa hemen kadın doguma görünün en son adet tarihne göre 2 aylık hamılesınız kullanmanız gerekn ilaçlar vardır rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲