Xsxs Anne18 bu test bozuk gbi canim c bile koyu degil ki dunku testinde bariz var gozun aydin insallah hayirlisi olur☺
Ysmn_11 Anne18 canım ya sabah ki test bozuktur inslalah çünkü c cizgisi çok silik geldi bana ama inslalah vardır çok net çıkmış t çizgisi de hemen bı kan versen net öğrenirsin belirsizlik çok kötü insalalh vardır 🤲
Anne18 Xsxs ayy inşallah nolur dua edin bana ben bir tane daha alıp yapayım olmadı şuan yazlıktayım bulundupum konumda hastane cok cok uzaklıkta
Sinemtnm Anne18 canım bariz burda hamilesin bence testi tekrarla ikinci çizgi bu şekilde hamile olmadığın zAman çıkmaz hani kuruma izi olsa evet olabilir negatif diycem ama bu kuruma izi değil , testini tekrarla için rahatlasın bence
Anne18 Sinemtnm ah canım ah 1.5 senedir uğraşıyorum inşallah hamileyimdir valla bende çok heyecanlıyım
Sinemtnm Anne18 canım birde mesela iki ay olmuş ya en son adetin illa 2 aylık bebek vardır diye düşünme hiç adet olmadan da yumurtlamış olabilirsin hamilelik yeni de olabilir
tuzvelimon Anne18 Resimleri göremedim ama benim de son adet tarihim 22 Mayıs. Bir doktora gitmelisiniz gebelik varsa kalp atışı bile duyulur hatta bebeğe benzemeye bile başladı artık. Ya da sağlık ocağında kan testi vermelisiniz. Silik çıkmış diyen arkadaşlar olmuş silik olmaması lazım
Sinemtnm Anne18 arkadaşım 4 ay adet görmedi en son doktora gitmeden bir test yapayım deyip test yaptı ikinci çizgiyi gördü şok olmuştu doktora gittiğinde 2 aylık hamileydi o yüzden yakınım yaşadığı için olabildiğini gördüm oda pkoluydu
Anne18 Sinemtnm allahın işi taabi inşallah hamileyimdir ya 1.5 senedir uğraşıyorum ben test alayım bugün tekrarlıyım
Sinemtnm Anne18 tamamen nasip Rabbim nasip edecekse oluveriyor olmayacak gibi gözüken herşey o yüzden biz olduğunu Ümit ediyoruz inşaAllah vardır 🤲🏻 Yaptığında bizi de haberdar et inşaAllah