Gyno ferro sanol karnımı çok şişirip rahatsız ediyordu kabız oluyordum bide doktorumdan rica edip farklı kan ilacı yazmasını söyledim değiştirdik de şimdi rahatım

Tgbab Ben ferrum fort kullanıyorum hiç öyle bişey yaşamadım ama hamilelikten önce de ben demir ilacı kullanmıştım onlar çok bulantı yapıyodu doktoruma söyledim eğer çok rahatsız olursan tok karnına iç demişti siz de bi sorup öyle deneyin isterseniz

Ben kullanıyorum ama hiçbir sıkıntı yaşamadım .

Tgbab Bana da feramat verdi o da öyle yapıyor.Kullanmıcam her sabah keçi boynuzu pekmezi limon yapar yerim daha iyi dedim.😅 ilacı iç kus işe yaramıyor.

Tgbab Söyle değiştirsin belki başka verdiği iyi gelir.

Tgbab demir ilaçları hep aynı şeyi yapıyor. Ben artık gece yatmadan içiyorum. Sabahları aç içtiğimde şişkinlik kabızlık yapıyordu şu an olmuyorum

Tgbab canım benim doktorum bana Demir ilacı verdi ama portakal suyu ile içmemi söyledi vücuda emili daha hızlı oluyormuş ve rahatsız etmez dedi bende önceki gebeliklerimde hep bu tarz sorunlar ile karşılaşıyordum şimdi şükür çok iyim birde metebolizmam hızlandı

Tgbab ben de aynı ilacı kullanıyorum ama hiç sorun yaşamadım. Geçmiş olsun

Tgbab Yaa çok zor gerçekten kesin konuşun bence değiştirsin geçmiş olsun

Tgbab gyno ferro bende de kabızlık yaptı. Feramat kullanıyorum o daha iyi geldi

Zhrnz inanılmaz kabız yapıyor. Üşüttüm ishal olacakmısım gibi ama yok ishal bile olamıyorm 😅

Tgbab Demir takviyesinin emilimini arttırmak için ayrı takviye satılıyor ester c diye