Tgbab demir ilaçları hep aynı şeyi yapıyor. Ben artık gece yatmadan içiyorum. Sabahları aç içtiğimde şişkinlik kabızlık yapıyordu şu an olmuyorum

Tgbab canım benim doktorum bana Demir ilacı verdi ama portakal suyu ile içmemi söyledi vücuda emili daha hızlı oluyormuş ve rahatsız etmez dedi bende önceki gebeliklerimde hep bu tarz sorunlar ile karşılaşıyordum şimdi şükür çok iyim birde metebolizmam hızlandı

Tgbab ben de aynı ilacı kullanıyorum ama hiç sorun yaşamadım. Geçmiş olsun

Tgbab Yaa çok zor gerçekten kesin konuşun bence değiştirsin geçmiş olsun

Tgbab gyno ferro bende de kabızlık yaptı. Feramat kullanıyorum o daha iyi geldi

Zhrnz inanılmaz kabız yapıyor. Üşüttüm ishal olacakmısım gibi ama yok ishal bile olamıyorm 😅

Tgbab Demir takviyesinin emilimini arttırmak için ayrı takviye satılıyor ester c diye

Tgbab banda vegafron verdi. İdrar ve gaita da koyu renk oluyor. Ben ne aç ne tok karnına alıyorum. Orta Bi durumda alıyorum
            Yemekten önce alıyorum aradan 2 saat geçiyor yemek yiyorum. Şikayetim çok yok. Arada portakal suyu ile içiyorum onlada iyi geliyor

Tgbab herkes farkli etki demekki bendede tam tersi 😁

Meral-5866 yatmadan önce alıyorum ama asla uyuyamıyorum. Muz falan yiyorum biraz ağrımı hafifletiyo

irva ben feramatı gece yatmadan içiyorum uykuda yapmıyo mide bulantısı zaten benim gündüz kusmalarim devam ediyor ondan doktor gece iç dedi

• irva bunu yanıtladı.
              • irva bunu beğendi.

Merhaba kızlar demir ve kan ilaçları bende de kabızlık ve şişkinlik yapıyordu şuan dokturum ocean microfer demir ilacı verdi hiç sorun yaşamadım siz de doktorunuza bir sorun isterseniz.

Seval22 Bende geceye döncektim vazgeçtim.Sinirlendim yahuu 😀

monaroza ferrum fort bende kullandım bencede en iyisi o sadece dışkıda renk değişimi yapıyor başka hicbisey yok😊

Benim çocukluğumdan beri demir eksikliğüm var hap olarak çok kullandım işe yaramamıltı hiç 10. Haftamda doktorum ferinject diye serum olarak verdi. Kesinlikle çok memnun kaldım hiçbir yan etkiside olmadığı gibi hayatım boyunca hiç bukadar iyi hissetmemiştim. Ellerim yüzüm kıpkırmızı oldu. Çok sıkıntı yaşıyorsanız doktorunuza böyle bir seçeneği sorabilirsiniz.

Sülfat formda demir kabızlık, mide hassasiyeti yapar ve emilimi daha düşüktür. Bisglisinat formda demir kullanırsanız yan etkileri daha azdır. Doktorunuza danışarak ester c&demir bisglisinat formda kullanabilirsiniz