Zhrnz inanılmaz kabız yapıyor. Üşüttüm ishal olacakmısım gibi ama yok ishal bile olamıyorm 😅

Tgbab Demir takviyesinin emilimini arttırmak için ayrı takviye satılıyor ester c diye

Tgbab banda vegafron verdi. İdrar ve gaita da koyu renk oluyor. Ben ne aç ne tok karnına alıyorum. Orta Bi durumda alıyorum
      Yemekten önce alıyorum aradan 2 saat geçiyor yemek yiyorum. Şikayetim çok yok. Arada portakal suyu ile içiyorum onlada iyi geliyor

Tgbab herkes farkli etki demekki bendede tam tersi 😁

Meral-5866 yatmadan önce alıyorum ama asla uyuyamıyorum. Muz falan yiyorum biraz ağrımı hafifletiyo

irva ben feramatı gece yatmadan içiyorum uykuda yapmıyo mide bulantısı zaten benim gündüz kusmalarim devam ediyor ondan doktor gece iç dedi

• irva bunu yanıtladı.
        • irva bunu beğendi.

Merhaba kızlar demir ve kan ilaçları bende de kabızlık ve şişkinlik yapıyordu şuan dokturum ocean microfer demir ilacı verdi hiç sorun yaşamadım siz de doktorunuza bir sorun isterseniz.

Seval22 Bende geceye döncektim vazgeçtim.Sinirlendim yahuu 😀

monaroza ferrum fort bende kullandım bencede en iyisi o sadece dışkıda renk değişimi yapıyor başka hicbisey yok😊

Benim çocukluğumdan beri demir eksikliğüm var hap olarak çok kullandım işe yaramamıltı hiç 10. Haftamda doktorum ferinject diye serum olarak verdi. Kesinlikle çok memnun kaldım hiçbir yan etkiside olmadığı gibi hayatım boyunca hiç bukadar iyi hissetmemiştim. Ellerim yüzüm kıpkırmızı oldu. Çok sıkıntı yaşıyorsanız doktorunuza böyle bir seçeneği sorabilirsiniz.

Sülfat formda demir kabızlık, mide hassasiyeti yapar ve emilimi daha düşüktür. Bisglisinat formda demir kullanırsanız yan etkileri daha azdır. Doktorunuza danışarak ester c&demir bisglisinat formda kullanabilirsiniz

Pinkyellow Gerçekten en iyisi bence de çünkü ben sürekli demir problemi yaşadım evlenmeden önce de hamilelikten önce de genelde damar yoluyla alırdım venofer ve hayatımın en kötü haftası geçerdi o serumlar bitene kadar hamilelikte de en büyük korkum demir ilaçları ne zaman başlayacaktı çünkü sürekli kullanılacak malum 😅 doktorum ilk bunu verdi aynı sorunları yaşarsan değiştiririz dedi ama hiç gerek kalmadı dediğiniz gibi sadece dışkı rengi değişiyo başka hiçbir şey yaşamadım çok şükür 🙏🏻 😊

monaroza bende ilk baskta ferrum fort kullaniyodum cok rahattim baya sevmiştim ilacı sonra Dr umu değiştirdim iyikide değiştirdim ama bu Dr da gynoferon verdi böle ishal gibi yapıyor bazen mide bulantısı yapıyor oyuzden bu gittiğimde rica etcem ben geri ferruma dönmek.istiyrm diye ferrum candır 🤭

Pinkyellow Çoğu demir ilacında bulantı yaşanıyo ama ferrum size iyi geldiyse söyleyin bence de beni de rahatsız etmeyen tek ilaç o yoksa içmek işkence oluyo 😓

Tgbab bende marketten alıyorum %100 doğal olmada mecbur alıyorum artık 😊😊