Kızlar az önce doktordan geldim 5 haftalığız ultrasonda kese göründü ama tam ortada olması gerekirken benimki rahmin sağ tarafında doktor düşüğe yol açabileceğini söyledi progestan ve bemiks yazdı başına böyle bişe gelen varmı progestan ağız yoluyla mı daha faydalı olur yoksa fitil olarak mı kullanmalıyım yardım 🙏😔
Düşük tehlikesi 😒
Kahramankentli doktorunuz nasıl önerdiyse öyle kullanın korkmayın ilk 3 ay herkesde biraz risk vardır cinsel ilişki yaşamayın bu dönemde ilaçları kullanın yeter hiç bişey olmaz
Kahramankentli progestan fitil yoluyla öneriliyor daha etkili olduğu için ama doktorunuz bişey demedimi
Meriwa doktor iki türlü de alabilirsin dedi ama prospektüs de yalnız ağız yoluyla diyince kafam karıştı
derinsvy teşekkür ederim
Kahramankentli benim doktorum perinatalojı doktoru canım benımde düşük riskim vardı ilk 3 ay banada ister ağızdan ister vajınal al dedi vajınal alınmasının sebebi yan etki yapmıyor uyku unutkanlık falan yoksa inan ikisininde etkisi aynı daha fazla olmuş olsa alttan alınırken o zaman ağızdan niye alınması gerektiğini söylesinler yok etkisini kaybediyormuş falan ben 20 haftalık oldum hala agızdan alıyorm
Kahramankentli canım hiç korkma benimde kesem aşağıdaydı.. kese büyüdükçe toparlar dedi doktor, 3 ay boyunca progestan kullandım 🤲🏼 Kese büyüdükçe yukarı doğru çıktı.. şuan çok şükür 20+6 hamileyim.. hiç iş yapma hep dinlen progestan mutlaka kullan
81anne ben çalışıyorum ağızdan aldan yan etkileri beni zorlayabilir onun için bilemedim teşekkür ederim canım
Selin17 sağol canım 🙏
Kahramankentli fitil olarak kullan bence bana faydası olmuştu çok şükür ve kullanan biri olarak daha cok etkili oldugunu söyleyebilirim
Kahramankentli bende ağız yoluyla kullanmıştım canım doktorum eğer mide bulantısı baş dönmesi yaparsa hazneden kullan demişti benim düşük tehlikem yoktu çok şükür sadece 10. Haftamda sabah kalkınca bi an da su boşaldı o yüzden Protestan verdi… korkma çok dikkat et bol bol dua et Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın🤲🌸
Tgncr05 amin 🙏. Çok teşekkürler bende hazneden kullanayım o halde 🤰
Kahramankentli ben 17 . Haftamdayım kanamam olduğu için düşük riskim var progestani fitil olarak kullanıyorum dr daha etkili olucağını söyledi
Kahramankentli aynen öyle yap progestan çoğu insanda yan etki yapmıyor ben ağız yoluyla kullandım bi yan etkisini görmedim doktorunuz size ne dediyse onu yapın geçmiş olsun🌸
Kahramankentli benimde düşük riskim vardı ilk 4ay, fitil olarak kullandım hep
Kizlar progestan sabahları ağızdan geceleri fitil olarak kullanıyorum ama şu gibi akıntı yapar mı progestan sbaah uyandığımda iç camasirim ıslanmıştı sortuma bile geçmişti biraz
Hilalgc evet yapıyormuş bende 8. Haftamdan beri kullanıyorum şu anda 14 haftayız. Kullandıktan yaklaşık 2 saat kadar sonra su geliyor doktorumda normal korkmana gerek yok demişti.