Kızlar göğüs pompası almak istiyorum marka ve model tavsiye eder misiniz acaba
Yardım lazım kızlar ~göğüs pompası tavsiyesi
Tugcetugce42 e bebeğin kendi markası olan baby plus vok iyi diyorlar fiyatida diğer markalarla yarı yarıya hatta saha fazla farkediyor. Bende baby plus manüel düşünüyorum.
Tugcetugce42 canım ben almadım daha ama lansinoh almayı düşünüyorum almışken de elektrikli tavsiye ediyor herkes
Medela çift elektrikli pompa harika
Tugcetugce42 mamajoo tekli elektrikli kullanıyorum çok memnunum
Tugcetugce42 yeni doğum yaptım lansinoh kullanıyorum çok memnunum
Elisah kullanıp tecrübe etmiş birisinden mi duydunuz iyi olduğunu yoksa yorumlardan mı okudunuz acaba 😊
Kasimannesi_ elektrikli tavsiye ediyor herkes ama çok acıtıyor diyorlar elektrikliler için bilemedim çok kararsız kaldım bu konuda manuel mi alsam elektrikli mi 🙈
Pnralp araştırayim hemen tavsiye için teşekkür ederim 🙏
Misssimsek araştırayım sizinkinide çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. 🙏
NurseB bundan memnun kalan çok ama sütün az geliyorsa işe yaramıyor diye yorumda okudum çok fazla gene de tavsiyeniz için teşekkür ederim 😇🙏🌸
NurseB lansinohun manuelini mi yoksa elektronik olanını mı kullanıyorsun canım
Misssimsek usb kablolu mu canım seninki
Tugcetugce42 ben çok araştırmıstım canım. Hangisi iyi daha kullanışlı diye. Ben mamajoo tekli elektrikli aldım. Bir tane biberona hediye oldu. Bi küçük biberon var birde büyük. Alır almaz evde denedim. E bebekten magza dan almıştım orda da denettirdim. Geldim evde de denedim. Çekim gücü masaj modları güzel. Kullanışlı. Lansinoh arasında çok gittim geldim ama. Mamajoo daha iyi. Tavsiye ederim. İki markada kalite olarak çok yakın. Özellikleride aynı. Fiyat olarak ve masaj ve çekim mod ayarları olarak mamajoo Bi adım önde 😉ben mamajoo aldım tavsiye ederim
Meral-5866 bir arkadaşımız daha tavsiye etti mamaajoyu canım araştırdım bir kaç model çıktı usb kablolu olanı mı aldınız acaba siz bende ona göre alayım sizinkinden 😇 bu arada tavsiyeniz için de teşekkür ederim 💐
Tugcetugce42 öncelikle rica ederim canım seninde işin görünsün 😅evet canım usb kablolu. Bunu powerbank le pc le hatta araba şarj yeriyle takıp kullanabiliyorsunuz. Benim begendiğim en güzel özelliği çekim mod ve masaj modları Led göstergeleri anlamak çok kolay istediğine getirebiliyorsun. Henüz dogum yapmadım süt sagmadım ama cihaz iyi. Lansinoh tan Bi kaç lira fiyatı düşük 😅
Tugcetugce42 söylediğim özelliklerin yanı sıra lansinoh ta da var bu prize takılı kullanıyorsun şarj özelliği yok 😅o yüzden powerbank lazım çalışan anne isen 😅
Meral-5866 powerbank var bizim çalışmıyorum şuanlık ilerde ne olur bilemem tabi 😀 teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuğunuz için