Tugcetugce42 söylediğim özelliklerin yanı sıra lansinoh ta da var bu prize takılı kullanıyorsun şarj özelliği yok 😅o yüzden powerbank lazım çalışan anne isen 😅
Yardım lazım kızlar ~göğüs pompası tavsiyesi
Meral-5866 powerbank var bizim çalışmıyorum şuanlık ilerde ne olur bilemem tabi 😀 teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuğunuz için
Tugcetugce42 ben bime geleni almıştım kiwi marka cok memnun kaldım
Tugcetugce42 lansinoh ikili elektrikli sağma makinası efsane
Alparslansmom elektronik mi manuel mi acaba
kbr-altndl5 evet bunu da tavsiye ediyolar teşekkür ederim canım tavsiyen için😇💐
Tugcetugce42 elektrikli canım
Alparslansmom çekimi falan iyi mi canım kaç aydır kullanıyorsun acaba
Tugcetugce42 daha doğum yapmadım ama gögsümde aşırı kasıntı olunca ebe sağ birazını dedi sonrada lansinoh sür dedi bende biraz sağdım sütüm az az geliyordu zaten bence cekimi falan iyi benden az gelmesine rağmen bi iki çekişte damla damla süt gelmeye baslamıştı 🙈
Tugcetugce42 canım şimdi şöyle ki ben ilk emzirme yada sağım aşamasında canı acımayan duymadım her türlü acıyormuş zaten kannal açılıyor süt geliyor normal zaten. elektirikli olmasının avantajı da manuel de kolun yoruluyormuş ekstra bas bas yani can mı dayanır. bir de çekim gücü manuelde bir olmuyor ki. yine de sen bilirsin tabi :)
Tugcetugce42 yorumlardan okudum canım
Kasimannesi_ aynen haklısın canım en iyisi elektronik 😇
Elisah manuel değilde elektronik alcam canım bence sen de manuel alma ama sen bilirsin tabi 😇💐
Alparslansmom anladım canım o markaya da bir bakayım o zaman araştırıp almak lazım tabi şimdi 3 marka önerildi hepsini araştırmam lazım teşekkür ederim canım bu arada tavsiye için 💐💐😇😇
Tugcetugce42 evet canım. Ama ben hep normal prizde kullandım.
Misssimsek anladım canım sağolasın tüm bilgiler için 😊💐
Tugcetugce42 rica ederim kuzum 😘
Lansinoh ciftli. 15 gunluk oglum var. Sagip besliyorum. Cok memnunum
Tugcetugce42 manuel hele ilk sagmada asla ise yaramıyor. Hastanede lazım olunca eşim 100 tl ye manuel almış bir damla süt çıkmadı. Sonra elektrikli aldık hemen sütum geldi. Manuel olanı hastaneye bıraktık. Boşuna almış olduk yani. Ama yinede sen bilirsin.