Merveee07 ya benim de ikinci gebeliğim birinciye 30 kg almıştım 10 kg kalmıştı ya üne koymak istemiyorum doguramam diye korkuyorum çünkü ilk gebeligimde daha fazla kilo alma demişti de benim boyum 1.60 kilom şuan 78
Yüksek kilo ile hamile kalan arkadaşlar
Mhtpctn ya benim de ikinci gebeliğim birinciye 30 kg almıştım 10 kg kalmıştı ya üne koymak istemiyorum doguramam diye korkuyorum çünkü ilk gebeligimde daha fazla kilo alma demişti de benim boyum 1.60 kilom şuan 78 ama sizin masallah boyunuz çok iyi
Tugbax68 merhaba yazan annelerimiz den kilo olarak en yakın sizsiniz bana benimde 2 yaşında bir bir oğlum var şuan 17 haftadayim ve +4 kg aldım 😔
Merveatay olabilir bende meyveleri çok seviyorum birde önümüz bayram bakalım nasıl gecicek kilo olarak 🤔
Ahsend49 maşallah sizin boyunuz kurtarır ama kiloyu
hulyaca masallah valla ben 12 ya da 15 kg la gebeliği tamamlaya bilirsem sevineceğim
Beklenenmucizem ya süper nasıl bu kadar az aldınız o iki kg yarısı da çocuktur zaten
Yineyenidenanne hamile kalmadan önce 74düm doktora ilk gittiğim öğrendiğimde 13 haftalıktı bebek 82 kg geldim 5 gün sonra sağlık ocağına gittim 75 kiloydum şuan 20 haftalığım 80 aşırı düzensiz bigün zayıf uyanıyorum bigün şişman ama ekmeği bıraktım asla yemiyorum acıktıkçada bol bol meyve tüketiyorum hergün düzenli yüzüyorum ve akşamları 1 saat yürüyorum
Yineyenidenanne bnde 155 boyla 80 kilo hamile kaldim hamileligimde 2 kilo aldim 34+5 haftadayim ins dogunca veirriz
Esma1290 vallahi imreniyorum şuan size çünkü gerçekten süper ben birincide 30 kg almıştım ve ilk on kg doğumda gitmişti direk o yüzden çok iyisiniz
Yineyenidenanne bnde 79 la hamile kaldım boyum 1.52 şuan 8+3 olduk 76 yla 79 arasında gidip gidip geliyorum verip verip 79 oluyorum hala almadım çok şükür biraz zor geçiyor gebeliğim iştah yok bulantı kusma çok öyle işte 🤗🤭😉
Betuloz masallah ya ay o iştahsızlık bana niye uğramıyor acaba inşallah bana da gelir
Buse-93 ah canım sen de ben gibi inşallah fazla bari almayız
Buse-93 ya şuana kadar kilo almismiydiniz peki
Nur1903 ama 16 haftaya rağmen gayet iyi değil mi 1.5 kilo
Yineyenidenanne diyetisyenle devam etmek zorunda kaldım gebelik tansiyonu çıktı bende şimdi tansiyon ilacı kullanıyorum sıfır tuz hamur işi ekmek vs uzak duruyorum peynir zeytin sadece et balık süt ceviz badem sebze odaklı besleniyorum haliyle pek kilo almadım 30. Haftada toplam 9 kg aldım 16. Haftaya kadar 6 kg verdim şuan 31+5 olduk şükür
Mommy_1989 diyeti sadece bunları hayatından çıkararak mi yapıyorsun canım
DiplomaliEvHanimi sanırım öyle bende ilk 63 ile hamile kalıp 93 kg doğuma girmisitim valla
bsozkaya aminnn inşallah