Merveee07 ya benim de ikinci gebeliğim birinciye 30 kg almıştım 10 kg kalmıştı ya üne koymak istemiyorum doguramam diye korkuyorum çünkü ilk gebeligimde daha fazla kilo alma demişti de benim boyum 1.60 kilom şuan 78

Mhtpctn ya benim de ikinci gebeliğim birinciye 30 kg almıştım 10 kg kalmıştı ya üne koymak istemiyorum doguramam diye korkuyorum çünkü ilk gebeligimde daha fazla kilo alma demişti de benim boyum 1.60 kilom şuan 78 ama sizin masallah boyunuz çok iyi

Tugbax68 merhaba yazan annelerimiz den kilo olarak en yakın sizsiniz bana benimde 2 yaşında bir bir oğlum var şuan 17 haftadayim ve +4 kg aldım 😔

Yineyenidenanne hamile kalmadan önce 74düm doktora ilk gittiğim öğrendiğimde 13 haftalıktı bebek 82 kg geldim 5 gün sonra sağlık ocağına gittim 75 kiloydum şuan 20 haftalığım 80 aşırı düzensiz bigün zayıf uyanıyorum bigün şişman ama ekmeği bıraktım asla yemiyorum acıktıkçada bol bol meyve tüketiyorum hergün düzenli yüzüyorum ve akşamları 1 saat yürüyorum

Esma1290 vallahi imreniyorum şuan size çünkü gerçekten süper ben birincide 30 kg almıştım ve ilk on kg doğumda gitmişti direk o yüzden çok iyisiniz

Yineyenidenanne bnde 79 la hamile kaldım boyum 1.52 şuan 8+3 olduk 76 yla 79 arasında gidip gidip geliyorum verip verip 79 oluyorum hala almadım çok şükür biraz zor geçiyor gebeliğim iştah yok bulantı kusma çok öyle işte 🤗🤭😉

Betuloz masallah ya ay o iştahsızlık bana niye uğramıyor acaba inşallah bana da gelir

Yineyenidenanne diyetisyenle devam etmek zorunda kaldım gebelik tansiyonu çıktı bende şimdi tansiyon ilacı kullanıyorum sıfır tuz hamur işi ekmek vs uzak duruyorum peynir zeytin sadece et balık süt ceviz badem sebze odaklı besleniyorum haliyle pek kilo almadım 30. Haftada toplam 9 kg aldım 16. Haftaya kadar 6 kg verdim şuan 31+5 olduk şükür