- Düzenlendi
172 boy 77 kiloydum hamileliği ilk öğrendiğimde şuan tartıya çıkmaya korkuyom😂2 3 hafta önce 89 du 😂24+4 deyim
172 boy 77 kiloydum hamileliği ilk öğrendiğimde şuan tartıya çıkmaya korkuyom😂2 3 hafta önce 89 du 😂24+4 deyim
Yineyenidenanne 35 haftaligim 85 kilo ile hamile kaldım şuan 87 kiloyum
Yineyenidenanne 82 ile kaldım hamile şuan 38 haftadayim 96 kg oldum bn şuan kızıyorum kendime nasıl aldım die. Ama doktorum gayet iyi buluyor kilomu. Beni zorluyor doğal olarak ama doğumdan sonra bakalım nasıl olacak inşallah veririm 🤗🙈
Yineyenidenanne 103 le hamile kaldım 10 kilo verdim kusmaktan 5. Ayıma geldiğimde 93 olmuştum o arada ramazan felan da geldi oruçlarımı da tuttum derken 28. Haftama kadar hiç kilo almadım iştahım gitti zorla yemek yediryolar bana 35 haftalık olacaz sadece 6 kilo geri aldım oda bebek suyu ödemim felan eder diye düşünüyorum bu iştahsızlığımın doğumdan sonra da olmasını diliyorum 😀
hulyaca ben de 168 boy 82 kilo ile hamile kaldım 80 kiloya düştüm şu an 16+ 4 deyim 81 kiloyum acaba ben de 90′ı görür müyüm kaçıncı haftadan sonra hızlandı kilo artışı nız
Esma1290 ben de 168 boy 82 kilo ile hamile kaldım 80 kiloya düştüm şu an 16+ 4 deyim 81 kiloyum acaba ben de 90′ı görür müyüm kaçıncı haftadan sonra hızlandı kilo artışı nız
hulyaca ben de 168 boy 82 kilo ile hamile kaldım 80 kiloya düştüm şu an 16+ 4 deyim 81 kiloyum acaba ben de 90′ı görür müyüm kaçıncı haftadan sonra hızlandı kilo artışı nız
Beklenenmucizem ben de 168 boy 82 kilo ile hamile kaldım 80 kiloya düştüm şu an 16+ 4 deyim 81 kiloyum acaba ben de 90′ı görür müyüm kaçıncı haftadan sonra hızlandı kilo artışı nız
Aşırı istahim ve coook yemem yok 👍🏻
DiplomaliEvHanimi Herkesin bünyesi tabiki farklı ama ben 20.haftadan sonra aldım maalesef. Kafaya taktıkça daha çok aldım. Öyle abartılı falan da yemem her şeyi ama durum bu. Şimdi de 100 olmasam diye düşünüp duruyorum 🙊 bakalım kaç kiloyla bitireceğim hamileliği 🌸
hulyaca aynen ben de başlarda bir 2 kilo verdiğim için pek sıkıntı yaşamıyorum yemek konusunda çünkü hamile kalmadan önce 5-6 kilo zayıflamış tım iştahim aşırı değildi azalmıştı ondan alışkanlık galiba çok yemek yiyemiyorum �nşallah sıkıntı çekmeden bitiririz
DiplomaliEvHanimi inşallah öyle devam eder. Sağ sağlim kucağımıza alalım da veririz sonra bi şekilde diye düşünüyorum 😇 🌸
Yineyenidenanne ben 76 kg ile hamile kaldım (ikinci gebeliğim), şu anda 28+1 günlük olduk.kilom 85 oldu
Ben varım😔 77 ile başladım😣
Dün diyetisyene başladım 8.haftayız
Bende 79 kilo ile hamile kaldım 16. Haftadayım 1 .5 kilo aldım troid ilacı da kullanıyorum troitlerm çok yavaş 🥺🥺🥺🥺
DiplomaliEvHanimi 7 den sonra ayda 2 kilo almaya başladım son ayda almadım yani hepsini ilk aylar 1 kilo aldım son aylarda 2 kilo ve ödemde çok fazla oldu bende 😕 sana tavsiyem cooook su iç mutlaka ama mutlaka
28 hafta 6 günlük hamileyim 87 ile başladım şu an 83 kiloyum. Karbonhidrat ve şeker yemiyorum zaten gebelik şekeri çıktı. Kendi diyetimi yapıyorum şu an bir sıkıntım yok.
Mhtpctn canım sukue hiç mide bulantım olmadi yemek seçmedim hiç ama karbonhidrat ve hamur işi normalde de aram uoktur dikkat ettim dengeli beslendim protoin ağırlıklı beslendim bir aydır karpuzu çok severim karpuz çok tükettim hatta şeker film çıkar diye korktum çok şükür şeker filan testlerim herşey hep normaldi norml üç öğün beslendim ve fast food paketli gıdalardan çok uzak durdum