Tstnptt EbrarBilgem var mı ağrın sızın ağırlaştın mı canmm kaç kilo aldın bebişin kaç gramcık tek seferde soruyum dedmm😊
EbrarBilgem Tstnptt mide yanmam çok onun dışında bi ağır hissediyorum kendimi bazende çok iyi günü günün tutmuyo 😀 33 de 2 kiloydu bende en son 30 haftada 7 kilo almıştım şuan 34 haftalığız kaç kilo aldım bilmiyorum ama tahmini 10 kilo olmuştur 🙄🙄
Tstnptt EbrarBilgem acılı bişey yemediğim sürece mide yanmam yok çok şükür sıcaklar çok basıyor beni de sabah akşam duşa girip çıkıyorum 8 kilo aldım şimdiye kadar bebiş de 33haftada 2300 dü şimdi arife günü randevum uz var bakalım kaç olacak miniğim
EbrarBilgem Tstnptt maşallah 🧿 benim randevu 6 ağustosda ta 😳randevu bulamadım bunu zor aldım bizimkisi biraz gerideydi kilo olarak 33 de normal dedi doktor bakalım gittiğimizde nasıl olcak bizimde 🙂
SelinB Biz suan 36+5 olduk Asya koyucaz kizimizin ismini. Aslinda esim annesinin ismini bende baska isim istiyordum ortak bir isimde bulustuk artk. Ikimizinde dedigi olmadi
Nezosikra Duygyadgzl evet güzel isim önceden bulup kararli olmak güzel simdi ben bi türlü karar veremiyorum😫😫🤦♀️🤦♀️
Kokosanneee Ladybird06 hala inanamıyorum ya 11+6 oldum bile ismi ve cinsiyeti belli değil sağlıkla gelsin hepsi de :)