Tstnptt EbrarBilgem anne yanı beşik aldım cnm bnde hepsiburadadan pusetle arabayı da beraber aldım hemde araba koltuğu oluyor 13 kiloya kadar büyük şeyler kalmış senin sadece sebamed seti sipariş verdim az önce indirimdeymiş
EbrarBilgem Tstnptt aynen büyükler kaldı ama ben beşiği park beşik alıcam sadece ya 🙂bende sebamed aldım şampuanını 🥰
SavasiyoruzBiz Rabbim nasip ederse Bade ismini tekrar ediyorum sürekli içimde son zamanlarda 👼🏼 Nil Bade 🤷🏻♀️
Tstnptt EbrarBilgem şampuan sabun pişik kremi losyonu 80 tlye aldım cnm tek tek ztn Bi şampuan çok pahalı olunca
EbrarBilgem Tstnptt ben tek şampuanı 50 ye aldım 😀aynen çok pahalı ama losyona falan gerek duymadım kullanmam diye pişik kremini de bepanthol aldım onu önerdiler 🤷🏼♀️
Nezosikra Duygyadgzl aynıymışız canim♥️ ne guzel ismini bulmussun ben prensesime isim bulamadim hala cok kararsiz kalıyorum 😫🤦♀️🤷♀️
Nezosikra Duygyadgzl evet güzel isim önceden bulup kararli olmak güzel simdi ben bi türlü karar veremiyorum😫😫🤦♀️🤦♀️
Tstnptt EbrarBilgem var mı ağrın sızın ağırlaştın mı canmm kaç kilo aldın bebişin kaç gramcık tek seferde soruyum dedmm😊
ikincikezanne- Ladybird06 33+2 olduk Nehir koycaz nasipse 😊 Bi kızım daha var onunda adı Defne Naz 😊😍