sinemkumandanveren Ladybird06 24 haftalığım oğlum olcak allah nasip ederse adını rüzgar düşünüyoruz şimdilik bakalım nasip
EbrarBilgem Tstnptt maşallah 🧿 benim randevu 6 ağustosda ta 😳randevu bulamadım bunu zor aldım bizimkisi biraz gerideydi kilo olarak 33 de normal dedi doktor bakalım gittiğimizde nasıl olcak bizimde 🙂
EbrarBilgem Tstnptt evet canım ilk 3 ay özele gittim eşim öğrtmen doğu görevi olarak urfaya çıktık urfadayken özele gidiyordum şimdi memlekete geldik devlette devam ediyorum devlette yapmayı düşünüyorum doğumu da bakalım 😌senn
MelikeEmre_ Ladybird06 2.hamileligim1 tane oğlum var ismi Yiğit şuanki bebegiminde cinsiyeti erkek ismini Yekta koyucagız inşallah 28+4 günlügüz böyle canım sağlıkla gelsinler inşallah❤⭐🙏
Nilesso 25 haftalık kız olucak Allahın izniyle ınsallah umay olucak ismide minigimin Rabbim herkezi sagsaglim evladına kavuştursun ınsallah 🙏🤲🤲
Bahriye06 Aslihansan Elifle tam bir prenses oluyor kibar narin daha neler anlatamam kızımın ismi Elif ☺
Aslihansan Bahriye06 yaa Allah bağışlasın tam isminin anlamını taşıyo desenize ☺️İnşallah benim kızım da öyle olur elif ismini çok severek koyuyoruz ☺️
EbrarBilgem Tstnptt anladım hayırlısı olsun bakalım 😌 doğum şeklini nasıl istiyosun yada düşünüyosun 🤔