Bsr Rabia88 ben çok memlun kaldım canım bence ücerteleri güzel muayene 85 testler ucuz ama benim görümcemde orda dogum yaptı o çok memlun kalınca bende orayı tercih ettim
EsraMetinParldar Selam kızlar ben güzelbahçedeym egepolde cem büyüktosuna gidiyorum. 28+1 benim de. Doğum ücretini sormuştuk 1900 dediler, normal ya da sezeryan farketmiyo ama yılbaşından sonra zam gelir büyük ihtimal
Ozlmtrs Senatlk ben 5+4 üm canım ben oya mutluya gittim ilk defa melek hanımı duymuştum onun için gitmiştim ama çok yoğundu ondan oya hanıma gittim. Nasıl memnun musun melek hanımdan ? Sen kaç haftalıksın
Bsr Ozlmtrs canım bende melege gidiyorum tavsiyem oparatör doktor şeç oya hanım uzman doktor. Uzmanlar doguma giremiyor
Senatlk Ozlmtrs ben 17 haftalığım bnde iki kere gttim daha melek hanıma çok ilgili bi doktor.doktordan yana şüphem yokta bende hastaneyi ebe ve hemşireler i merak ediyorum iyi ilgileniyorlar mı diye
Senatlk Bsr merhaba görümceniz yeni mi doğum yaptı acaba bende melek hanımdan memnunum ama ekibini merak ediyorum asıl ebe ve hemşireler iyi mi dye
Ozlmtrs Bsr peki melek doktor gece ani vi Doğum olduğunda geliyor mu doğuma yoksa acildeki doktorlar mı yaptırıyor doğumu canım ? Oya mutlu da doc canım ama onun hakkında kimsenin bilgisi yok kime sorsam melek ganım diyor o yüzden ikilemde kaldım bende. Ve hamileliğin çok başındayım kimle başlarsam onunla devam etmek istiyorum
Bsr Ozlmtrs benim görümcem gece dogum yaptın hemen kalktı geldi gece kadın yatagından ve zorlu bir dogum olmuştu
Havva Ozlmtrs Oya hanım iyi değil bende üç defa kontrole gittim nerdeyse bebek ölü diyecekti bana ecelsiz ölecektim ikili testi yapmadı tepeciğe git üniversiteye baktır dedi sapa sağlam çocuğum 12 haftalıktım şükür 20haftalığım hiç bir şeyim yok
Minikin_annesi Ozlmtrs oya hanima melek hanim dolu olunca eltimle gittim oda memnun kalmadi yeterli degil demisti
Ozlmtrs Senatlk orda Doğum yapan bi tanıdığım var odalardan hemşirelerden ekipten çok memnun kalmış umarım hepimizin sorunsuz doğumları olur 🙏🏻🙏🏻
Bsr Senatlk 2 bucuk yıl oldu canım ama zorlu bir dogumda bagırsakları falan yapışmıştı gece yatagından kalkıp gelmişti melek hanım dogum ve ameliyat için
Senem06 Hatice15 egepol Bülent hocaya gidiyorum 5 yıldır tanıdığımız mükemmel bir doktor sadece hastaneden memnun kalmadım 16 mayısta 9+2 kalbi durulduğu için bebeğimin kürtajını orada oldum doğumhanesi çok temizdi ama ebe hemşireler çok kaba davranıyorlar pek hoş şeylerle karşılaşmadım