Glsmumul Hatice15 260 TL istediler orda yaptirmadik. Ayni gün yaptırmak durumunda olunca Mavişehir de şubesi olan biolapta yaptırdık canım 75 TL aldılar
Hatice15 Glsmumul iyi mi orasida canim ya cok pinpirikliyim de ben nerde yaptircami karar veremedim sonuclarin nasil cikti
Glsmumul Hatice15 doktorun ölçümünü aliyo verdiği ikili test evragiyla gidip kan veriyosun yaptirdigim merkezde sonuclarida 4 gün içinde cikiyo canım. Degisen hiçbirşey yok. Bugün çıktı sonucumuz temiz çok şükür 😊
Hatice15 Glsmumul iyimis o zaman icimi rahatlattin canim cok tesekkur ederim buket hanima mi gidiyorsun sende bende oyle yaparim ya baya yuksek cunku fiyati 🙏😊
MerveERAydn Selamm bnde karabaglarda oturuyorum 10+5 bende tavsiye üzerine evrim berberogluna gittim alsancakta çok memnunum hiç terettüt etmeden tavsiye ederim 12. Haftamızda muaynemiz var inşallah cinsiyetini ögreniriz🙏
Ozlmtrs Senatlk ben 5+4 üm canım ben oya mutluya gittim ilk defa melek hanımı duymuştum onun için gitmiştim ama çok yoğundu ondan oya hanıma gittim. Nasıl memnun musun melek hanımdan ? Sen kaç haftalıksın
Yenidenanne Senatlk ben şuanda Ata sağlığa gidiyorum ama Su hospitala devam etmek istiyorum Melek hanım hakkında sizden bilgi alabilirmiyim doktor nasıl yaklaşımı ben ilk bebeğimi kaybettim o yüzden ılımlı bi doktora ihtiyacım var mesela telfon numarasını veriyomu melek hanım rahat ulaşabiliyomusunuz
BedriyeGler Semanurmurat egepolde doğum ücretleri nasıl canım. 3 sene önce arkadaşım 1500 e yapmıştı😊
Bsr Rabia88 ben çok memlun kaldım canım bence ücerteleri güzel muayene 85 testler ucuz ama benim görümcemde orda dogum yaptı o çok memlun kalınca bende orayı tercih ettim
EsraMetinParldar Selam kızlar ben güzelbahçedeym egepolde cem büyüktosuna gidiyorum. 28+1 benim de. Doğum ücretini sormuştuk 1900 dediler, normal ya da sezeryan farketmiyo ama yılbaşından sonra zam gelir büyük ihtimal
Bsr Ozlmtrs canım bende melege gidiyorum tavsiyem oparatör doktor şeç oya hanım uzman doktor. Uzmanlar doguma giremiyor
Senatlk Ozlmtrs ben 17 haftalığım bnde iki kere gttim daha melek hanıma çok ilgili bi doktor.doktordan yana şüphem yokta bende hastaneyi ebe ve hemşireler i merak ediyorum iyi ilgileniyorlar mı diye
Senatlk Bsr merhaba görümceniz yeni mi doğum yaptı acaba bende melek hanımdan memnunum ama ekibini merak ediyorum asıl ebe ve hemşireler iyi mi dye