Alinmavi Sdfblgn hayir aylin hanimlanhic fiyat konusmadim. Ben danismaya sordum nerden ogrenebilecegimi senem hanima yonlendirdiler.
Alinmavi Sdfblgn hastanenin karsisinda perinatoloji profu serkan guclu var ona yonlendirdi doktorum. Orda yaptirdim.
Eda35 Selam kızlar bende 8 haftalık hamileyim ☺ Karşıyaka’da oturuyorum Medical parka gidiyorum çok memnunum..
Burcinnn Arkadaşlar merhana ben 27.haftamdayım medicalpark vedat beye gidiyorum memnunum ama fotografla susleme cok para disardan getiremiyosun
MrTGcE Emineanltrk orasını bilmiyorum gerçkten benimde salı günü kontrolüm var 30 haftalık olduk bizde sorucam bende normal. Dogum için uygunmuyum diye bende normal dogum istiyorum ama bakalm herşeyin hayırlısı
Emineanltrk MrTGcE sezaryen i de sorabilir misin canım 🙁 bende ona göre o doktora başlamayı düşünüyorum da
MrTGcE Emineanltrk canm dr dediki normal dogumu gerektircek durum varsa normal yapılır yani sana baglı degil
Emineanltrk MrTGcE benim siğillerim vardı dün özele gittim doktor sen sezaryen ile doğum yapmalısın dedi de kafam karıştı Hamile kalmadan 1 2 hafta önce yaktırdım iki üç kere çıktı da 🙁
firdevs MrTGcE Şinasi kılıç a randevu bulamadım ben de Hüsnü töre yavuzşen e başlıyorum haftaya hastane iyi demi canım korkuyorum biraz 27 haftalık hamileyim hep özele gittim ama devlette doğum istiyorum 🤗