Yasemincelebi MrTGcE bence bucada otuuruyorum canım😊 12 haftalığız 🤰 özel ege şehir hastanesine gidiyorum. Şuanlık memnunum.
Alinmavi Selam Balcovadayim ben de. 27+2 gunluk hamileyim. Tinaztepe Hastanesine gidiyorum. Bucadaysaniz duymussunuzdur hic Tinaztepede dogum yapan var mi tanidiginiz
Knt5656 Alinmavi benim duyduğum tek şey tınaztepe ye giden kesin sezeryan oluyo kimse iyi demedi orası için arkadaşım in yakını doğum yaptı sağlam sağlıklı doğan çocuğun cenazesini almışlar
Alinmavi AslZeynepCokun Dogum icin tavsiye eder misin?Doktorum icin tercih ettim Tinaztepeyi aslinda uzak evime. Olumlu olumsuz bir suru yorum okuyorum soru isaretleri olusuyor ister istemez. Cok guleryuzlu calisanlar da var hayatindan bezmis gibi duranlar da 🙂 Doktorumdan memnunum. Dogum korkutucu bisey ilk gebeligim tabi emin olmak istiyorum
BedriyeGler Alinmavi allah kucağına almayı nasip etsin canım. Bende yeni hamileyim tınaztepeye gitmeyi düşünüyorum hangi doktora gidiyorsun acaba.
AslZeynepCokun Alinmavi doktorlarını ve ebe-hemşirelerini öneririm benim tercih etmeme sebebim maddiyat Egepol le arasında yaklaşık 1500 tl fark var doğum için onunla kızıma bişeyler yaparım diye tercih etmedim
Alinmavi BedriyeGler Amin cumlemiz icin. Aylin Barbaros a gidiyorum tavsiye uzerine tercih ettim iyi bi doktor zaten kapisinin onundeki kuyruktan da anlarsin.
Aminekubra AslZeynepCokun bende sordum nisanda doğum yapcam 3000 tl dediler, başka hastanelerde daha ucuz duydum
AslZeynepCokun Alinmavi en iyisi o zaten 🙂 seninle ilgili hiç bir ayrıntıyı unutmaz takibi çok iyidir 7/24 arasan cevp verir
BedriyeGler Alinmavi Bana da Aylin Hanımı onda doğum yapmiş bir arkadaşım tavsiye etti canım. O çok memnundu. Tınaztepe de doğum ve muayne ücreti ne kadar peki.
Havva Glsmumul siz hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz. Ben Karşıyaka'da oturuyorum sada hastanesine gidiyorum