zgeKurtuldu firdevs bende polis lojmanlarının orda migrosun karşı apartmanında oturuyorum canım kaç haftalıksın ya da aylık☺
firdevs Burcinnn orda Buket hanım da var diye biliyorum canım ben maddiyat yüzünden gidemedim eğer o hastaneye gidiyorsan veya durumu müsait olanlar mutlaka Buket hanımı denesin derim acayip memnun kalacaklar 👍🏻🤗
Yaseminnnnn Alinmavi çok memnun oldum 😊 kusura bakmayın yeni gördüm 😊 ben 33. Haftadayım bu sıkıntı olmazsa normal doğum yapıcam inşallah herşey yolunda gider hepımızın 🙏🙏
persephone Glsmumul ben de Funda Hanım a gidiyorum ,hastaneden de doktorumdan da çok memnunum gerçekten . 22+1 olduk bugün . İlk günde beri Funda Hanıma gidiyorum ,düşük tehlikesi yaşadık ilk haftalar o zamanlar bana çok destek ve yardımcı oldu
Glsmumul persephone hatırlıyorum sizi 😊 4 boyutlu ultrasonunuz yapıldımi. Perinatologa mı yönlendiriyor yoksa hastanedemi yaptırıyor Funda hanım.
Zeynepmira Handeberkay gebeligimin basından beri çiğdem hanıma gidiyorum ben ümran hanıma bir kere mecburiyetten gittim ama pek memnun kalmadım canım çiğdem hanımdan memnunum ben çok tatlı bi kadın çok da bilgili
Burcinnn Handeberkay bu hafta yeni yil fiyatlari gelicek o zaman öğrenicez bizde vedat beyin ameliyatindan cikan herkes cok memnun normal ya da sezeryan hemen ayaga kalktigini soyluyor hastalari ben ona istinaden vedat beyi tercih ettim. Yoksa buket hanimda diger doktorlarda eminimki ilgililerdir
Ceydazgl N@Zuzu#161497 canimm cok tesekkur ederim 💕 Izmirden bir arkadasim gelecek bahara kismetse o getirecek😊
persephone Prof Dr. Fuat Akercan’a yönlendirdi Alsancak da muayenehanesine . 2hafta önce yaptırdım onu da Fuat bey de çok donanımlı ve ilgili hiç pişman olmadım gittiğime Glsmumul
Burcinnn persephone merhaba benide fuat beye yonlendirdi doktorum ne kadar sürüyor neler ögrendiniz benimde 28inde
MerveDoan Yenidenanne çok iyi ve ilgili bir bayan ama Benim aklıma takıldı sordum Doğuma kesin siz girceksiniz dimi diye kesin değil ama ben tüm hastalarımın doğumuna girmeye çalışıyorum ama %100 ben girerim diyemem dedi kafam karıştı sana böyle biley dedimi canım ? Benim haftaya kontrol var konuşcam sonuçta ona geliyorum kesin değilse ne gerek var evim uzak zaten ulukentte
Yenidenanne MerveDoan ben medine hanımı değiştirmeye karar verdim bilmiyorum benmi abartıyorum ama son zamanlarda yaklaşımını hiç beğenmiyorum ben ilk bebeğimi kaybettim ve şuan kanamam oluyo ara ara bana bu çocuk 6 7 aylık doğcaksa şimdiden düşsün dedi ben böyle bi tesellide buluncak durumda değilim beni hiç rahatlatmıyo ilk kanamam olduğunda acil gittik sedyesinde ağladım ben korktum yine kaybettim diye bana baktı sert bişekilde bu pskolojiyle 9 ay geçmez yalnız dedi yani bi rahatlatma yok o yüzden ben yine ata sağlıkta alev hanıma gidicem haftaya bide onu denemek istiyorum