anneninbiri Yenidenanne ben onunla birlikte çalıştığım için biliyorum kötülemek için değil hastaları hiç memnun degıldi
Yenidenanne anneninbiri bende düşünmekten baya canımı sıktım cumartesi kanamam geldi tekrar artık değiştirmeye karar verdim ata sağlıkta alev hanım var onu denicem bakalım tatlı bi bayana benziyo inşallah memnun kalırım medine hanım beni tatmin etmiyo çünkü hiçbişey söylemiyo kanama yolum ne durumda bilmiyorum sorsam tersliyo ilk kanamam oldu ağlıyorum odasında bu pskolojiyle 9 ay geçmez yalnız diyo destek olcağına dahada sıkıyo beni ben böyle bi muamele görceksem devlet hastanesine giderdim zaten niye para verip bide üstüne kendimi sıkayımki
RabiaT NeslihanAyanolu kesinlikle öyle hem normal muayeneye gittiğimde hemde bi problemim olup aradığımda hemen ilgileniyo sağolsun doktor seçimi gerçekten çooook önemli. İzmire geleli 2 sene oldu tanımıyorum kimseyi yorumları okuyup gitmiştim pişmanda olmadım doğru seçim yapmışım 🤗
RabiaT Glsmumul gerçekten çok iyi olur ben çok unutkan oldum. Kontrole gittiğimde telefonuma not eklemek zorunda kalıyorum yoksa hastaneden çıkınca geliyo aklıma 😂 bide bebeğimi görmenin heyecanı eklenince aklım tamamen uçuyo 😂😂😂
Senatlk Yenidenanne ben bucada oturuyorum ama ayrancılar medifema dr ayşe inmez e gidiyorum bütün sülale onda doğum yaptığı için güveniyorum.uzak diye melek hanımı tercih etmişyim ama oda gidince başka doktra güvenemem artık
Sirinsirin Senatlk yaaa ❤ ayşe hanım inanılmaz bi doktor😍 uzak değil mi ayrancılar? Normal doğum olsa nası gideceksiniz hemen canım 😕
Senatlk Sirinsirin kendim araba kullanıyorum şimdilik kontrollere kendim gidiyorum arabayla trafik yoksa 25dk sürüyor zaten sancı başlayınca doğum hemen olmuyor belli bi açılma süreci var allahın izniyle büyük bi skınyı çıkmazsa yetişirim diye düşünüyorum. Başka doktor deneyip güven kazanmqyla uğraşmak istemiyorum çünkü zaten. 5.ayıma girdim😄
zgeKurtuldu firdevs bende polis lojmanlarının orda migrosun karşı apartmanında oturuyorum canım kaç haftalıksın ya da aylık☺
firdevs Burcinnn orda Buket hanım da var diye biliyorum canım ben maddiyat yüzünden gidemedim eğer o hastaneye gidiyorsan veya durumu müsait olanlar mutlaka Buket hanımı denesin derim acayip memnun kalacaklar 👍🏻🤗
Yaseminnnnn Alinmavi çok memnun oldum 😊 kusura bakmayın yeni gördüm 😊 ben 33. Haftadayım bu sıkıntı olmazsa normal doğum yapıcam inşallah herşey yolunda gider hepımızın 🙏🙏
persephone Glsmumul ben de Funda Hanım a gidiyorum ,hastaneden de doktorumdan da çok memnunum gerçekten . 22+1 olduk bugün . İlk günde beri Funda Hanıma gidiyorum ,düşük tehlikesi yaşadık ilk haftalar o zamanlar bana çok destek ve yardımcı oldu
Glsmumul persephone hatırlıyorum sizi 😊 4 boyutlu ultrasonunuz yapıldımi. Perinatologa mı yönlendiriyor yoksa hastanedemi yaptırıyor Funda hanım.
Zeynepmira Handeberkay gebeligimin basından beri çiğdem hanıma gidiyorum ben ümran hanıma bir kere mecburiyetten gittim ama pek memnun kalmadım canım çiğdem hanımdan memnunum ben çok tatlı bi kadın çok da bilgili
Burcinnn Handeberkay bu hafta yeni yil fiyatlari gelicek o zaman öğrenicez bizde vedat beyin ameliyatindan cikan herkes cok memnun normal ya da sezeryan hemen ayaga kalktigini soyluyor hastalari ben ona istinaden vedat beyi tercih ettim. Yoksa buket hanimda diger doktorlarda eminimki ilgililerdir