firdevs Zuzu doktor kötü demedim canım sadece fazla bilgi vermiyor Güler yüzlü değil pek işini hızlıca yapıp yolluyor ekstra bilgi vermiyor ama bilgili olduğu kesin o konuda asla bişey demem ama biz hamileler olarak biraz ilgi alaka bekliyoruz bebeğimiz hakkında daha çok şey öğrenmek istiyoruz onu da bulamayınca daha iyisini arıyoruz haliyle 😉 Pınar hanım çok net bir doktor söylediği şeyin karşısındakine ne hissettirdiğine bakmıyor direk söylüyor Emin’im sen de yaşamışsındır bunu gayet iyi biliyorsundur yani
Eda-raif firdevs alev hanımı tanımıyorum pınar hanıma tavsiye üzerine gittim banada tam tersi çok samimi ve sıcak kanlı gelDi 🙄
Eda-raif Zuzu benim bütün sorularimi yanıtlıyor sıcak kanlı ve samimi bir şekilde bebegimi guzel inceliyor önemi olan da bu gerisi önemli değil 😊
ArzuCilasun firdevs firdevs hn merhaba ben de ata sağlık alev hn’a gidiyorum 11. Haftamı bitirdim. Siz ikili tarama testini ata sağlıkta mı yaptırdınız? Ve ne kadar tutmuştu?
Yenidenanne Senatlk ben şuanda Ata sağlığa gidiyorum ama Su hospitala devam etmek istiyorum Melek hanım hakkında sizden bilgi alabilirmiyim doktor nasıl yaklaşımı ben ilk bebeğimi kaybettim o yüzden ılımlı bi doktora ihtiyacım var mesela telfon numarasını veriyomu melek hanım rahat ulaşabiliyomusunuz
Bsr Yenidenanne canım bende melege gidiyorum fakat bu ay sonunda hastaneden ayrılıyor kendi muaynanesini açıyormuş ücreti 200 tl imiş bende kaldım öylece ortada
Yenidenanne anneninbiri sert gibi değil gibi bi anı bi anını tutmuyo ben ilk bebeğimi kaybettim şimdide 9 haftalık hamileyim miyomum var bununla ilgili tabiki soru sorucam doğumdamı alcaksınız miyomu dedim o gün bi gelsin de dedi benden net bişey duymak istiyosun ama net bişey söyliyemem sana dedi miyomdan ötürü düşük riskim erken doğum riskim var bana söylediği şey 6 7 aylık doğcaksa şimdiden düşsün dedi böyle bi cümle olabilirmi ben zaten bi acı yaşamışım pskolojimi alt üst etti resmen
anneninbiri Yenidenanne ben onunla birlikte çalıştığım için biliyorum kötülemek için değil hastaları hiç memnun degıldi
Sbl93anne Senatlk merhaba bende şu hastanesine melek hanıma gidiyordum ama özel muayene açtığı için fiyat çok fazla geldi doğum için toplamda 3250 istedi o yüzden başka doktora başlıcam
Yenidenanne Senatlk bende yeni öğrendim onu ve üzüldüm açıkcası ata sağlıkta alev hanım varmış bide onu denicem bakalım nerde karar kılcaz
Senem06 Sbl93anne benim arkadaşım çınarlıda Aslı hanımda Doğum yaptı övgüler yağdırıyor her an ulaşabileceğin bir doktormuş ve çok ilgiliymiş
Hemsireanne35 Sbl93anne ben gidiyorum 13+3 deyiz. Ben memnunum. Tahlil sonuçlarını çıkar çıkmaz arayıp hemşiresi telefonla bildiriyor. Kendi de yeterli bilgiyi veriyor. Sende istediğini soruyorsun.
persephone Glsmumul ben de Funda Hanım a gidiyorum ,hastaneden de doktorumdan da çok memnunum gerçekten . 22+1 olduk bugün . İlk günde beri Funda Hanıma gidiyorum ,düşük tehlikesi yaşadık ilk haftalar o zamanlar bana çok destek ve yardımcı oldu
Glsmumul RabiaT bende funda gödeye gidiyorum 😊 bildiğim kadarıyla iki doktorda çok iyiler. Funda hanimi önceden tanıdığım için tercihim oldu kaçıncı haftadasınız
Ceydazgl Izmir anneleri benim yerime gevrek boyoz yiyin olurmu😭 bir izmirlinin yurtdisinda yasamasihele new yorkta cok zormus,en cok o guzel serpme kahvaltilari ozluyorum, gevrege aserdim bulduk zorda olsa ama boyoz yok🤤
Senatlk Yenidenanne ben bucada oturuyorum ama ayrancılar medifema dr ayşe inmez e gidiyorum bütün sülale onda doğum yaptığı için güveniyorum.uzak diye melek hanımı tercih etmişyim ama oda gidince başka doktra güvenemem artık