Nilay27 Gunsss fikirlerim değişmeye başladı canim 😍 erkek çocuktada ayak yanması oluyorsa 🤔 peki ne yapıyorsunuz soğuması için ?
Nilay27 Hashasim2020 ah canımmm bitanecik erkek annesi cıktı aramızda 😍😁😁 ben artık kendi cinsiyetimize kararımı vermiştim yorumların hepsi kız diye 😂
Bahriye06 Nilay27 23+4 olduk deli gibi yanıyor ayaklarım kovanın içine su dolduruyorum sabaha kadar oturuyorum ayaklarım suda sonra sabaha karşı uykuya dalıyorum kapıları camları açıp cereyan yaptırıyorum oğlum olacak nasipse 🤲 hurafelere inan ma ☺
Nilay27 Bahriye06 Maşallah canım hepimize sağlıcakla kucağımıza almak sevmek nasip olsun İnşallah🙏🏻 Teşekkürler yorum için 🌺
Ozbek42 Nilay27 ben 15. Haftamdayım 13. Haftada yaşafım ayak yanması ama şuan geçti bol bol su içtim ve sürekli ayaklarımı suya soktum ..inşallah cinsiyetini 24 ünde öğrenecegiz.. dokyor bir öncekinde erkek gibi demişti
Nilay27 Ozbek42 İnşallah gönlüne göre olur canim, teşekkür ederim cevap için 🌹 Hepimize hayırlı evlatlar nasıp etsin Allahım 🙏🏻
Aylin90 Nilay27 bizde 34 haftalığız ayak ve elllerim yanıyor ateşte yürümüş gibi cinsiyetle alakası yok canım bizde erkek bekliyoruz bir ebe bana dolaptan soğuk limonu el ve ayaklarına sür iyi gelir demişti dene istersen
fatosd84 Nilay27 ben çok temizlik yapınca yanıyor bende 16 haftalık hamileyim kızım olucak inşallah 🤲
Nilay27 fatosd84 çok güzel yaa hemen anlaşılmış galiba cinsiyetiniz, bende 16 haftayım ama 20de gel anlaşılmıyor dedi, cevap icin teşekkür ederim canim, Hamileliğini sağlıkla rahatlık içinde geçir İnşallah🙏🏻🌹
Nilay27 Nursrbg anlaşılan her iki cinsiyettede yanmalar oluyor galiba, Allahım sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım İnşallah 🙏🏻🌹
fatosd84 Nilay27 amin inşallah sizinde kızınız olabilir belki bizede ilk belli olmuyor dedi sonra belli etti kendini kıpır kıpır maşallah🤲