Nilay27 Kızlar hamilelikten önce pek fazla ayak yanması olmuyordu ama şimdi 16 haftalık hamileyim ve ayak yanması yaşıyorum, buna ne iyi gelir ve gerçekten cinsiyet ile ilgili midir? ( bu arada henüz cinsiyet öğrenemedik 20.haft bekliyoruz)
Eternallove Nilay27 beeeeeen 26 haftalığız ama yaklaşık 1 aydır git gel soğuk su tutuyorum ayaklarıma sürekli , betona basıyorumki soğuk soğuk iyi geliyor 😁
Arzutlc Nilay27 ayak yanması kız üşğmesi erkek derler ayaklarım yanıyordu kızım oldu :) ağustos sıcağımda arkadaşım üşüyordu patik giyiyordu oğlu oldu :)
aezgi Nilay27 ben canım Alev cıkıyor elimden ayaklarımdan resmen kovaya buzlu su yapıyorum cok iyi geliyor cinsiyetle alakası varmıdır bilemiyorum ama oğlum olcak
Nilay27 Mucizem199 Hamileliğimiz hemen hemen aynıymış🥰 peki cinsiyet ögrendinizmi? Çünkü bana kızdır ve doğana kadar ayak yanması geçmez diyenlerde var
Nilay27 Eternallove evet bende suyu denedim canım içine nane yaprağı koyarak ama yinede 30 dk sonra yanmaya başlıyor
Nilay27 Arzutlc çok kişi aynen böyle yorumluyor ama ben yinede sizlerede sormak istedim ve çare aradım 😌😌 teşekkür ederim cevapladığınız için
Ozbek42 Nilay27 ben 15. Haftamdayım 13. Haftada yaşafım ayak yanması ama şuan geçti bol bol su içtim ve sürekli ayaklarımı suya soktum ..inşallah cinsiyetini 24 ünde öğrenecegiz.. dokyor bir öncekinde erkek gibi demişti
Nilay27 Nursrbg anlaşılan her iki cinsiyettede yanmalar oluyor galiba, Allahım sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım İnşallah 🙏🏻🌹
Tstnptt Nilay27 canm valla bnm ateş atıyor ayaklarım ama 32den sonra başladı cinsiyetle Bi ilgisi var mı bilmiyorum kızım olacak Allahım nasip kısmet ederse
Nilay27 Tstnptt Allahım herkese sağ salım kucağına almak nasıp etsin canım 🙏🏻 Anlaşılan gerçekten kız çocuğu ayak yanması başlatıyor gibi geldi ve sabrederek doğmasını beklemeli galiba yanmaların geçmesi için 😁
Mucizem199 Nilay27 Amin inşallah canım rabbim sanada gönüldekini nasip etsin inşallah 🙏🥰 hayırlı sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz cinsiyet önemli değil bence ama insan meraktan soruyor kız mı erkek mi diye
Nilay27 Hashasim2020 ah canımmm bitanecik erkek annesi cıktı aramızda 😍😁😁 ben artık kendi cinsiyetimize kararımı vermiştim yorumların hepsi kız diye 😂
Kapalikutu Mucizem199 cinsiyetle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum bunun 🤭 ayak yanması bende de var Kendimi bildim bileli ayak tabanlarım ve avuçlarım yanar hamilelikle birlikte daha da arttı. 30.haftadayım çözüm bulamadım 😞 üzerime örtü alıp klimayı 21 lere indirmeme rağmen ayaklarıma bana mısın demiyor 😩