Kalben3434 gözünüz aydın olsun 🥰bende 3. Bebeğime hamileyiö ilk doğumum normaldi ama çok kötüydü mahvettiler beni, ikinci doğumum spinal sezeryandı özel hastanede oldum ilk 4 5 gün dikiş ağrısı oluyor ben hiç ağrı kesici içmedim ama oturup yatarken çok zorlanıyordum ama benim normal doğumum daha beterdi 20 dikiş alttan attılar 1 ay üstüne oturamadım mahvolmuştum her doğum kendine hastır bence kız kardeşim normal yaptı onun çok kolay oldu mesela yine olsa yine normal yapatım diyor ama ben onu diyemedim malesef ki, birde annemi götürdüm sezeryanda yanıma refakatçi olsun diye hiiç ilgilenmedi benimle gece horul horul uyudu gündüz sürekli telefonla konuştu, birilerini çağırıp hastanenin kafesinden beri gelmedi saatlerce eşim bir sürü laf saydı lohusa halimle kavga ettik evime gelmedi bakmadı bana sezeryan olduğum gün kalktım dahada naz poz yapamadan hep dolandım ben ilgilendim kızımlada, oğlumlada bilsem eşleride alıyorlarmış refakatçi eşimi götürürdüm daha çok işimr yarardı, karşı odada kadının biri eşiyle geldi kaldı ertesi gün çıktı gitti ben çok pişman oldum annemi götürdüğüme 😔😔😔