Kalben3434 Minikannesi00 3600 iyi kizum çok şükür ben gaz çıkardım ama sacim çok fazla cokkotuyum yürüyünce yaniyir dikislerim
Kalben3434 Minikannesi00 bebegin göğsünü tuttu mu sütun var mı sütüm yokbebege mama verdik gogsumj de çok zor tutuyor
Minikannesi00 Kalben3434 canm göğsümü çok güzel tutuyo emiyo ama süt gelmedi henüz , benm minikte 4 kilo doğdu ,Allah bağışlasın sennkinide maşallah🙏
Elif-41 Minikannesi00 Minikannesi00 humana kimyonlu rezene çayı aldırın hem gaz için hem süt artıyormuş iki kat ödemlerin gitmesi de cabası 👏🏻
Kalben3434 Minikannesi00 ben yapamadım büyük tuvaletimi çok kötüyüm allah sana da bağışlasın gülüm bizimki çok ağlıyor tüm gece agladi
Minikannesi00 Kalben3434 canım kayısı hoşafı içtinmi ,ben bkere içp yapabildim , benmkide azcık mızmızlandı gece
Elif-41 Tugcecbkc yanıma Minikannesi00 gözünüz aydın benimde bir kaç saate sezeryanım var heyecan dorukta 😀 kayısı hoşafını bir gün önceden başladım ben öyle tavsiye ettiler bakalım ne kadar etkili olacak 🙂
Kalben3434 Minikannesi00 ev3t canım dün sabah on da çıktım haataneden kayinvaldemde kaliyorum bebeğim hic durmuyor göğsümü almıyor hic emmedi ve sutum yok mama veriyorum o kadar ağlıyor ki sesi kısıldı iki gün boyunca gece uyumadik sürekli ağlıyordu ve dikislerim feci şekilde ağrıyor üstüne de bas ağrısı çok kötü durumdayim oğlum da açlıktan ağlıyor sürekli ve sesi gitti diye ben de çok üzülüp agladim
Kalben3434 Minikannesi00 bebegin ilgilenmekten yazamiyordum senin nasıl geçti canım bebisin nasıl dikişlerin
Minikannesi00 Kalben3434 canım geçmiş olsun ,benmki emiyorda süt gelmedi daha , bebeğim huzursuz değil iyi de dikişlerime sinir oluyorum nasıl bakıcağımı bilemiyorum ,azck kan vardı dün
Kalben3434 Kuzeyimmm kayısıları atıyordu tencereye şekerle beraber kaynatiyirsun daha sonra işte eziyorsun kaşıkla blendirdan geçiriyorsun hazır 🥰
Merveee07 ayseeemiray bizde mecburi olucaz normal olamicazki olucaz böyle yazıp korkutunca için rahat mı ediyor şimdi senin gibilerin yorumu sayesinde korku içindeyiz tesekkurler
Sinem_cetin22 ayseeemiray aynen öyle sezeryan kötü ve gercekten iyi bisey dgl mecbur olmadiktan snra kendini kestrmek nedir anlamış dglim