Kalben3434 Minikannesi00 kimse düşünmüyor ki hepsi ayrı bi tel bu gün pskolojimi bozdular oturup ağlayasın var keşke ölsem diyirum bi yandan ailem bi yandan eşim le kavgaliyim destek olması gerekirken oda hakaret ediyor
Minikannesi00 Kalben3434 aslında eşin yanında olda diğerleri seni üzemez de ,eşinde öyle olunca kötü olmuş. Bende eşimle kötü olduğumda ölsemde kurtulsam diyorum ,sanırım hamilelik hormonlarından canım.
Kalben3434 Minikannesi00 vala bilemiyorum çok bunaldım herşeyden eşimden de bunaldım beni düşünüyor ama cok üstüme geliyor hakaret ediyor ben seni düşünüyorum sen nankorsum diyor
Kalben3434 Minikannesi00 can yani tekrar kontrol ettin mi canım ben tekrar kontrol edicem tek takım pijama yeterli mi bana acba sen kaç takım koydun
Arinna Kalben3434 Hiçbişey hissetmeyeceksin görmeyeceksin canım stres yapma. Yanında hoşaf götür mutlaka.Kahve götür canım. Sade kahve iç. Doktorlar içebilirsin dediğinde. Süt sağma makineni eşyalarını kontrol et🌺 Sağlıkla gelsin bebeğin🧿
Domatesimm Kalben3434 bol bol doktorla ve yanındakilele konuş zaten bebeği hemen çıkarıyorlar on dk sürmüyor zaten bebeği görünce gerisi umrumda olmuyor ❤️❤️
BabyHazel Benimde yarin sezeryanim var kizlar hastanedeyim bugunden yatis verdiler dua ederim birbirimize hayirlisiylw kucaklarimiza alalim
Minikannesi00 Kalben3434 canım ben 1 pijama takımı 1 de gecelik sabahlık koydum . Geceliği giyerim zaten pijamayı öylesine koydum
BabyHazel Burda goruyorum sezeryan olanalri bazilari hemen kalkiyor bazilari sancili cikiyor daha bi korktum keske bi gun once yatis vermeselerdi sizin gibi sabah yatsaydim bende :(