Eylul00 kirpikmeselesi sabah verilen kan genelde akşamüstü çıkıyor canımm benim hep öyle oldu ama yoğunluğada bağlı tabi
kirpikmeselesi Eylul00 Normalde öyle oluyor canım ama hamilelik için verilen test daha uzun sürüyor, tabi dediğin gibi şehire de bağlı 😊
Kevserr42 Ladyssss 2. Gebeligimi bnde bu şekilde ogrenmistim bacim bnce hamlesiniz hayırlısı olsun siz gene de bi kan tst fln verin içiniz rahtlasin😊
Ladyssss kirpikmeselesi canım evet hberim yoktu önce sağlık ocağına gittim yarın öğleden sonra alırsın dediler. Sonra başka yere gittim 12de çıkar sonuç dedi
Ladyssss Havvamurat amiiinnn allah razı olsun inanamıyorum bunları duyduğuma o kdar uzaktı bana sanki♥️♥️
Ladyssss Kızlar hamileyimmmm ay inanamıyorum ya hemen öğrendiğim gibi size yazıyorum elim ayağım titriyor 2 sene bekledim bu anı allahıma şükürler olsun allah herkese nasip etsin inşallah🙏🏼🙏🏼🧿 sonucum 44,24 sizce nasıl?
Hmdsena2019 Ladyssss saglıkla kucağına al canım 🥰🥰 daha adet gününe var cuma tekrarla kan testini bizede dua et ❤️❤️
gamzekilicalp Ladyssss maşallah harika bir değer çok sevindim 2 gün arayla takip edin mutlaka en az yüzde 60 artması gerekiyor rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin 💕💕🧿