Hmdsena2019 Ladyssss saglıkla kucağına al canım 🥰🥰 daha adet gününe var cuma tekrarla kan testini bizede dua et ❤️❤️
gamzekilicalp Ladyssss maşallah harika bir değer çok sevindim 2 gün arayla takip edin mutlaka en az yüzde 60 artması gerekiyor rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin 💕💕🧿
Eylul00 Ladyssss gözün aydın canım çok normal bu değer. 2 gün sonra tekrar kan ver yükselişine bakacaklar.
Zeynepahmett Ladyssss gayet iyi canım gözün aydın 😊 iki gün sonra iki katı artar inşallah. Tamamdır bu iş 😊
Rmys01 Ladyssss hayırlı olsun canım ya Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin sonucun güzel çıkmış dikkat et kendine 😊😊
Teka16 Ladyssss Bende yeni okudum postunu cok sevindim senin adına inşallah sağlıklı alırsın kucağına 🙏
kirpikmeselesi Eylul00 Normalde öyle oluyor canım ama hamilelik için verilen test daha uzun sürüyor, tabi dediğin gibi şehire de bağlı 😊
HilalG Ladyssss Yaa Hadi gözün aydın kuzum Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin etsin inşallah 😍🤲
kirpikmeselesi Ladyssss Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindimmmm 🥰, benim de ilk öğrendiğimde 69 du, şimdi 9. Ayımızdayız Darısı başına canım 😊
Ladyssss kirpikmeselesi aaayyy amin canım benim rabbim size bağışlasın ayağına taş değdirmesin inşallah🙏🏼💜
Kubra_71 Ladyssss sabahı beklenene gerek yok bence kan testi yaptır ben bile heyecanlandım RABBİM nasip etsin İNŞALLAH dualarım seninle 🥰🥰
Ervasevgi Ladyssss ayy gözün aydın rabbim.saglikla kucağına almayı nasip etsin inan senin kadar sevindim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah evlat 🤗
Suna11 Ayy canım benim gözün aydın rabbim rahat bir hamilelik nasip etsin ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️🥰