Ladyssss vuslatim34 başlarda yaptım sonra bıraktım sadece 2 gün arayla ilişki yaşadık ve popomun altına yastık koydum
Ladyssss Ervasevgi allah bin kere razı olsun canım benim inşallah seninde ne muradın varsa versin. İnan yapmadığımız şey kalmadı zaten tam emin olayım buraya her şeyi yazacağım
Ladyssss Kızlar sabah ki testim bu şekilde birazdan kan vermeye gideceğim bakalım mucizem benimle mi🥰🙏🏼
kirpikmeselesi Ladyssss Canım sağlık ocağı kan testini bir gün sonra veriyor, hastanenin acilinden hamilelik testi yaptırıcam dersen maksimum bir saate çıkıyor( tabi bulunduğun şehire göre değişebilir mi bilmiyorum)
Dudu2019 Büyük ihtimal hamilesiniz allahm gönlünüze göre versin inşallah güzel sonuçlar nasip etsin rabbim🤗💞
Eylul00 kirpikmeselesi sabah verilen kan genelde akşamüstü çıkıyor canımm benim hep öyle oldu ama yoğunluğada bağlı tabi
Ladyssss kirpikmeselesi canım evet hberim yoktu önce sağlık ocağına gittim yarın öğleden sonra alırsın dediler. Sonra başka yere gittim 12de çıkar sonuç dedi
Ladyssss Havvamurat amiiinnn allah razı olsun inanamıyorum bunları duyduğuma o kdar uzaktı bana sanki♥️♥️