NurbanuErmisBayraktar Anneadayihazal ilk 2hafta önce gittim net birşey söylemedi kaç günlük olduğuna dair 12 mayıs gibi tekrardan gidicem kalp atışını duyarım inş😊
NurbanuErmisBayraktar Gamze612 banada 1 kere oldu açık kahve normal dedi dr hormonlar değiştiği içinmiş Ama yinede dr danışmakta fayda var diyorlar telefonlada sorabilirsin
Gamze612 NurbanuErmisBayraktar telefonla sordum doktoruma sorum degil dedi yine de icim rahat etsin diye yakinda bi doktora gittim kalbini duydum cok sukur. Doktoe goremedi cok zorlandi karnima cok bastirdi sadece ondan endise ettim birsey olur mu diye
Gamze612 Anne3434_ gittim canim doktora cok sukr kalbini duydum bebegimin hersey yolundaymis🙏😍 rahim genisledigi icin kasilmalr agrilar, kahverengi akintilar normalmis. Yeter ki kirmizi olmasin
Sunu NurbanuErmisBayraktar kalp atışını duyduk iyiymiş çok şükür ama progestan verdi haftaya kontrol dedi
NurbanuErmisBayraktar Gzmdrml ben 4haftalıkken gittim keseyi gördüm 8haftalıkken birdaha gidicem Şuan 6+3
NurbanuErmisBayraktar Ama sene olarak çok kaybımız var kızlar Ben hesaplıyamadım ilk olduğu için 1ocak olsaymış iyiymiş İşin şakası tabii Allahın işine karışılmaz
Nesimee Anneadayihazal aralığın ilk haftası dedi doğum için doktor nasip olursa ama ben bebeğimi keseyi kalp atışını duydum çok şükür
Elder Ben varım kızlar 8+4üm erkenden gelmez normal doğum yaparsam Aralık bir gibi gözüküyor heran kasıma kayabilirim 🤣🤣🤣
Bihilal NurbanuErmisBayraktar benn ama o kadar zor geçiyorki hamileliğim mecbur türkiyeye annemlerin yanına gidicem çünkü 5 aylık bi oğlum var bakmakta zorlanıyorum 🙈