Duyguuuu Partk tam tamına bir hafta önce sali gunu gordum. kalp atışını ultrasonda görmüştük ama sesini duyamamıştık bu salı gittiğimizde de kalp atışlarını duyduk canım. Görmediyseniz sakın korkma geç döllenme olduysa belki o yüzden görmemişsinizdir.
Nur_ay_ Gzmdrml aynen canım o belki döllenme tarihini esas alıp haftasını söylemiştir. Döllenme ile ilk adete göre iki hafta oynuyor ya biliyorsundur zaten
eeylem Merhaba benimde son adetimin ilk gunu 17 martti. Suan regl tarihine gore 5 haftalik gozukuyor ama kan degerime gore 4 haftalik. Doktor 10 gun sonra gel dedi. Bi sorun mu varda soylemedi acaba 🙁
Gzmdrml Nur_ay_ aynen canim biliyorum 😉 kese erken göründü kimisi vajinalultrasonda görünüyor benim gerek kalmadı cok şükür
Nur_ay_ eeylem yeni mi bu değerin ? Evet değer 4 haftalık olarak arasında. Ama işte hangi gün baktırdığnda önemli. 2 günde iki katına çıkıyor bu değer normalde
Nur_ay_ eeylem canım inşallah bir sıkıntı yoktur ama doktorundan eminsen bekle. Yoksa başka bir doktora da sorabilirsin. Aklında soru kalmasın. Hassas oluyoruz bu dönemler ister istemez. Bilmediğimiz bi sürü şey var bir de . O yüzden danışmak da fayda var canım
Nur_ay_ eeylem aynen canım hayırlısıyla güzel olur inşallah🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Olumsuz da düşünmemeye çalış. Güzel haberlerini bekliyorum 🌸🌸🌸