Cansel2524 Mrvgnr al işte ben kendim biraz kiloluyum karnım o kadar da yok daha bir sürü endişe zaman geçmiyor kontrol zamanım bir türlü gelmiyor
Mrvgnr Cansel2524 ben bide böbrek taşı düşürüyorum hergün sancılarla uyanıyorum tek yapabildiğim su içip parol içebilmek. Zor çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah 🤲🏻
Tatlisannedilekk Meral-5866 Amin inşallah cnm hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah🙏🏻🤗
Yasemin-ya Cansel2524 Ahh sorma onlardan biri de benim 4 gün sonra günüm doluyor ama hiç bir belirtim yok sanki bu ay bitmeyecek gibi geliyor ne ara 9 aya geldik diyorum ama şu son 10 gün 10 ay gibi akmıyor günler
Cansel2524 Yasemin-ya Rabbime çok şükür dokuz ay bitmiş ama on gün geçer mi bilmiyorum artık inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olur
Alisa_ Cansel2524 bilmiyorum kardeşim 😩 bi an once eylul olsun gozumu bi acayim bebegim dogmus olsun istiyorum😂
Cansel2524 drn5410 bitmiş bitmiş hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Mervenur_kcbs Cansel2524 ya hiç zaman geçmiyor şu zaman hızlı geçiyor diyenelern nasıl geçiyor anlamıyorum