Mrvgnr Cansel2524 ben bide böbrek taşı düşürüyorum hergün sancılarla uyanıyorum tek yapabildiğim su içip parol içebilmek. Zor çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah 🤲🏻
Cansel2524 Mrvgnr çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini kaç haftalık?
Mrvgnr Cansel2524 28+5 haftalık olduk. Ağrım oldukça nstyle bebeğede bakıyolar erken doğumu tetikliyor o sancılar. İşte sabırla bekliyoruz 35 leri falan bi görseydik hayırlısıyla 🤲🏻
Skarakas drn5410 yok yok pozitif dusunelim onlar bilirler ne kadar geleceklerini akillidir bizim cocuklarimizzz 😄
drn5410 Skarakas çevrenin baskısı yıldırdı beni 😢 anam bile aradı diyor suni sancı ne kadar kötü bir şey sen biliyor musun gelmeyecek çocuk sonrasında sezeryan olacaksın diyor 🤦♀️
Skarakas Cansel2524 evet gecti vallaha rahat bi gebelik donemim oldu ama son 10 gun zorluyor gercekten
drn5410 Skarakas evet ama çok ta sıcak gündüz çıkamıyoruz gece de eşim yorgun oluyor yalnız salmıyor derken günler geçiyor 🤦♀️
Cansel2524 Mrvgnr inşallah hayırlısıyla inşallah sağlıkla sıhatle o günler de gelir bir şey sorucam ben de 27 haftalık olduk ama daha hiç ntsye bağlanmadım kontrolüm haftaya bağlarlar mı
Cansel2524 Defffnee bitmiş bitmiş🥰🥰hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin