Pamuk123 Nese_krc 37+2 de 3120 kg dı ama boyu öğrenemesekte 38 hafta ile uyumlu çıkmıştıı 24 Haziran sezeryan tarihimiz 🙏😊
Rwyayagmur Bugun kontrolumuz vardı 36+3 haftayız kilomuz 3250 cıktı 38+3te sezaryan gün aldık dogana kadr sizce kac olur 🙄
Nese_krc Rwyayagmur bu tahmini ultrason kilo ölçümüne de çok güvenemiyorum. Nerdeyse 500 gram eksik doğan bebekler var burda okuduğum doğum hikayelerine göre 🙄🙄
Nese_krc sule-0606 275 lira odedim valla tahlil icin🤷🏻♀️ Doğum paketinize dahil diil mi bu tahlil dedim covid tahlili dahil diil maalesef dediler 😒😒
sule-0606 Nese_krc yuhhhhh dıyorm baska bsy demıyorm siz oyle dıyınce hastaneyı aradım 500 tl dedıler korona testı bu ne boyle yarın konsucam zorunlu degılse yaptrmak ıstemdgmı soylcem
Ecenaz345 Nese_krc E o tahliller ücretsiz degl miydi haberlerde fln ckmsti covid tahlleri ucretsz dye
sule-0606 Nese_krc pendık medıpol bakalım ne dıcekler yarın dısardan kabul edıyolarsa baska yerde yaptrr gösterrm sonucu 500 lira baya baya cok cunku
Merve_seda Liva90 valla cnm ultrason bilgilerinde hepsinde geriden geliyor yazıyor . 35 hafta ile uyumlu
Merve_seda Liva90 bizde yarın 37 olacaz. İnşallah kontrölün iyi geçer . Bana da söyler misin doktorun ne söylediğini
Liva90 Merve_seda canım şimdi çıktım kontrolden maşallah bebiş 3350 olmuş çok şükür skntımız yok seninki de almştır kilo em dediğim gibi 36.haftada 2650 idi benim doktor gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi
Merve_seda Liva90 maşalllah canım çok sevindim . Darısı bizim başımıza keşke benimki de onlara olsa . Neler yiyorsun kilo alması için