MehZey Elifyasminhazal sizde mi aynı ilaçları alıyorsunuz benim bı önce ki konturolumde yazdı doktorum o vakit 11+2 günlüktüm
MehZey Elifyasminhazal bende bı sureden sonra gaz sıkıntısı yaptı sanki Ferro sanolu bıraktım sabah mide bulantısı dan ötürü magnormu içiyorum şuan sancılarım oluyor arada
Mmmerve123 Elifyasminhazal sabah akşam tok karnına kan hapı ve kalsiyum, öğleden sora tok omega3 , sabah akşam d vitamini ve akşam toz magnezyum kullanıyorum
Nefesimolsun Mmmerve123 kan hapları aç karnına alınınca daha doğrusu yemekten en az 2 saat sonra alınınca daha faydalı oluyor😉
Mmmerve123 Elifyasminhazal 22 canım ama 12. Haftada folik asiti kesti doktorum bunlara başladım. Sadece d vitamini bu hafta verdi
Mucizemsinseenn [silindi] decavit ve imomu aynı anda neden kullanıyorsunuz ağır gelmiyor mu ? Benim doktorum bir gün birini bir gün diğerini iç demişti içerikleri aynı olduğu için OMEGA hariç
[silindi] Mucizemsinseenn Yok canım aynı anda değil bir gün decavit bir gün imom içiyorum 😊 hepsi ağır gelir yoksa
Mervee88 1 ay duosvit kullandım sonra i-Mom kullanmaya başladım başka hiç bir şey kullanmıyorum ve bebeğimde de bende de her şey normal 😊
Sumeyyecee 34+1 iz . Sadece iki haftadır ocean mummy ve regenesis Max OMEGA 3 kullanıyorum . Oda kendimi çok yorgun hissettiğim için başladım çok şükür herseyimizde yolunda elhamdülillah 🌼
Busraveminisi1 Zeynepekr merhaba bende best vm kullanıyorum sizin de ilaçlarda minik siyah lekeler oluşuyor mu durduğu yerde aon kullanma tarihim de geçmedi yeni aldım merak ettim de🤔
Tatlisannedilekk Elifyasminhazal şuan 29haftalığım ama 12.haftada başlattı bana doktorum cnm erken falan değil tam zamanı