Ylz_brs Ben ilk 3 ay hamilelik öncesi Folik asit Folden Q F kullandım.Hamile kaldığımda da Intra Mega Vitamin,Osmin Positive sabah akşam,Mag One Saşe 1 adet,Sidefer Gb 1 adet gece yatarken kullanıyorum.
Mmmerve123 Elifyasminhazal 22 canım ama 12. Haftada folik asiti kesti doktorum bunlara başladım. Sadece d vitamini bu hafta verdi
DilanDag Tatlisannedilekk bende 29 um ama bitek magnezyim ve ocean mummy kullanıyorum doktorum onları verdi birtek sizinkiler fazla geldi gözüme 😔🧐
Tatlisannedilekk DilanDag benimde gözüme fazla geliyor ama tahlillerde değerlerim düşük çıktığı icin doktorum kullan diyor
elfelendor DilanDag devit d vitamini, ocean mummy omega 3, magnezyum, ferrum demir hapi. 21. Hafta. Ocean mummy olmasa da olur sezon acilinca balik yersin dedi
SelinAli Elifyasminhazal folik asit(regenesis max), kan hapı(gyno ferro sanol), kalsiyum+magnezyum hapı(osteo formula)
Glcn-blg-2 Selam herkese bende 31. Haftadayım sabah kahvaltıdan yarımsaat önce euthyrox alıyorum öğle yemeğinden sonra best vm 1 saat sonra osteocare ve gece yatmadan öncede gyno ferro sanol kollanıyorum 🙈
Nunuu1010 Glcn-blg-2 tsh sıkıntısı mı var sizde de değeriniz kaç benim 3.91 ben de aynı ilacı kullanıyorum doktor 2 nin altında olmalı dedi
Mom10 Elifyasminhazal kahvaltidan 30’ once euthyrox aliyorum 4 saat sonra elevit+magnesiocard aliyorum ve yine 4 saat sonra tardyferon aliyorum ve yine 4 saat sonra magnesiocard 😬
Elfmstfa13 Elifyasminhazal 17. Haftamdayım d vitamini b12 vitamini ve ocean mummy omega 3 kullanıyorum ☺️😊