Aylnslm asiltosumm35 ben 19 haftalık hamileyim bu sabah yüzüstü yattığımı farkettim sonra aniden bi yumruk hissettim resmen çocuk kızdı bana üstüme yatma diye
asiltosumm35 Aylnslm ayy canim bende bazen istemsizce donuyorum yuz ustu bunu bana bir arkadasim soylemisti 😂 tekme atiyor diye rahatsiz oluyor bebisler demekki
Nurdan41 asiltosumm35 18.haftamda hissetmiştim anneler gününden bir gğn önceydi çok hafif hissettim ertesi gün daha cok hissettim sanırım oğlum bana anneler günü hediyesi etti kımıldamasını 😊
DilekBodurr asiltosumm35 şimdi oynuyoruz ama tekvando yaparak 😂 39+1 iz gelemiyoruz dünyaya 😂 canım yanıyor artık
asiltosumm35 DilekBodurr ayyy o anlar tabi su an istedigimizden cok farklidir 😍 artik bi net yani. İnsallah bir avazda sag saglim kucagina alirsin canim
cagla24 asiltosumm35 17. Haftada yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım 21 den sonra çok net hissetmeye başladım
asiltosumm35 bugraninannesi ayy canim internette normal diyor ama oncesinde hisseden de var okumussundur ama hissetmeyen de var 🙏 sikma canini hic
Derinin_annesi asiltosumm35 bugün yine hareketli 😊 tam annem elini koydu başladı hareketlenmeye 😊 çoğunluk tatlı yiyince oluyor 😊🙏🏻👼🏻👼🏻
bugraninannesi asiltosumm35 iyiki varsiniz bu uygulama bana cok iyi geldi bugun katildim yenim cok sey ogrendim allah razi olsun evet okudum interneten ama yinede rahat olamiyorum 😕 bu arada cok tesekkur ederim☺