Zhrkzm Bende 22 +5 haftalık hamileyim. Iki üç gün çok iyi hissediyorum sonra bir kaç gün hiç birşey hissetmiyorum. Plasenta önde o yüzden geç hissedebilirsin demişti doktorum. Her gün hissetmemem normal mi?
Torro asiltosumm35 ilk hamileliğim, 54 kiloyla hamile kaldım ve 19. Haftada kesin hissetmeye başladım 😊 öncesinde emin olamıyordum hissettiğim gaz mı bebek mi diye :)
asiltosumm35 Torro yaaa ne guzel canim 😍 hamile kaldigin kilo da cok iyiymis gercekten kilonun hissetmeye etkisi varmidir acaba ? 🤷🏻♀️
sevval5481 DilekBodurr bende hissediyorum ama içeriden dışarıdan ne zaman hissedilir peki yani eşimin de görmesini istiyorum 22 +1im şu an dışarıdan ne zaman hissedeceğim
asiltosumm35 sevval5481 kimisi hissediyor canim insallah sende bugun yarin hisseedersin bende esim hissetsin cok istiyorum 😍
DilekBodurr sevval5481 canım kişiden kişiye değişiyor ama çok değil 1-2 haftadan ufak dokunuşlarını görürsünüz dikkatli bakınca 😊
Torro asiltosumm35 Ben karın bölgesinin durumunun etkisi olduğunu duymuştum, doktorumla bir konuşmamızda da bunu onaylamıştı açıkçası :)
Betulnht Benim ilk gebeliğim ilk hareketini 16.haftada hissettim kalp atımı gibiydi en net 21.haftada hissettim şu an 22+5 olduk hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da inşallah sağ sağlim alalım kucağımıza🥰
Yasomemo Benim de ilk gebeliğim şu an 18+2 yim sanki ara ara bir şeyler hissediyorum ama çok belirsiz olduğu için emin olamıyorum 🙈😇 ileriki haftaları bekliyorum oğluşumu hissetmek için 😊🙏🏼
EdanurZ Emineesen 13 haftalığım İnşallah hissederim 🥰 elinizi koyunca mı hissettiniz yoksa öyle normal dururken mi
yba İlk hamileliğimde 18+3 te hissettim ikincide 14+6 da hissettim. İlk gebelikte ortalama 20 hafta diyorlar yakındır sizinde 🌸