asiltosumm35 Betulll11 yaa bende hep kendimi dinliyorum acaba oluyorda ben mi hissedemiyorum diye 🤷🏻♀️ İnsallah kacirmamisimdir o ani 🙏
Derinin_annesi asiltosumm35 ya valla canım nasıl tarif edeyim ki bildiğin içerden darbe yemiş gibi ardı ardına hissettim 😍 öyle birşey ki oturdum bir de ağladım çünkü tam karnımı severken elime denk geldi 😍😍🙏🏻🙏🏻
Eliff66 asiltosumm35 canım bende hala hissetmiyorum 20+0 olduk ilk gebeliğim degil 🤷♀️bekliyorum hissedeyim diye
asiltosumm35 Eliff66 yaaa canim iste bende korkuyorum hissetmicekmiyim gec mi hissetcem acaba diye 🤷🏻♀️ Sabirsizlaniyoruz biraz galiba 😍
Eliff66 asiltosumm35 Aynenn canim benim birde 14 yıl aradan sonra oldu en küçük çocuğum 14 yaşında diyorum ben unuttum hamiligi acaba🤔ınslah sağlıkları yerinde olsunda hissederiz bekleyelim bakalim😍😍
sevval5481 DilekBodurr bende hissediyorum ama içeriden dışarıdan ne zaman hissedilir peki yani eşimin de görmesini istiyorum 22 +1im şu an dışarıdan ne zaman hissedeceğim
2020ARALIK Bende 16+4 gibi hissettim önce emin olamadım ama her akşam uzanınca hep aynı şey minik minik hareketleri 😁 şuan 18 olmak üzereyiz Hala minik minik hissediyorum
Yagmurahmet16 19 da hissettim suan 22 haftalogiz ama ikiz olduklari icin minnak minnak oynuyorlar masallah sakin olacak galiba ogluslarim😆😊
Derinin_annesi asiltosumm35 bugün yine hareketli 😊 tam annem elini koydu başladı hareketlenmeye 😊 çoğunluk tatlı yiyince oluyor 😊🙏🏻👼🏻👼🏻
DilekBodurr asiltosumm35 şimdi oynuyoruz ama tekvando yaparak 😂 39+1 iz gelemiyoruz dünyaya 😂 canım yanıyor artık
Tgbab Betulll11 off aynen bende öyle sanki karın içi hareketi gibi ama bebekte olabilir ayırt edemiyorum sinirlendim 😬😬😬