Ftrhn asiltosumm35 17. Haftamda kalp atımı gibi hissetim 19 da net hissetim 22lerden sonra baya belli ediyor kendisini 😊 ilk gebeliğim 38.haftaya giriyoruz artık baya ayaklarını hissediyorum
AselinAnnesi12 asiltosumm35 19+3 de hissetmistim ilk ben kuzum ama cok coookk derinden gelen bir histi gaz sancisiyla bile karisir yani o zamanlar ayirt etmek cok zorn😊 su anda 23 haftaligiz karnimda hiç durmayan bir balkiz var 😊 Daha erken biraz daha sabiretmelisin 😊
Gokduygu Belki bi çoğunuza inandırıcı gelmeyecek 12. Haftamdan beri hissediyorum şuan 14 teyim ikinci gebeliğim
Cansel2524 asiltosumm35 Dördüncü ayımızın sonunda hissetmeye başladım ♥️♥️Osman Miraç♥️♥️ şu an 27 haftalığız
Hvvakpln melegegebe bebektir canım tekrarlar zaten o bebekse ilk zamanlar 2 3 güne bi diviniyodu 19 san sonra hergün hissettim ben
Betulll11 16+3′üz sanki bu hafta bir kaç kere biseyler hissettim ama emin olamıyorum ki bebek mi seyirme mi gaz mı 😀 Şöyle netleşse artık da keyiflensek 😍
asiltosumm35 Betulll11 yaa bende hep kendimi dinliyorum acaba oluyorda ben mi hissedemiyorum diye 🤷🏻♀️ İnsallah kacirmamisimdir o ani 🙏
Tgbab Betulll11 off aynen bende öyle sanki karın içi hareketi gibi ama bebekte olabilir ayırt edemiyorum sinirlendim 😬😬😬
daisybebek asiltosumm35 Ben 16-19 arası minik minik hisettim ama yavrumun maşallahı var şuan 23+2 , 20 den beri pıt pıt hiç durmuyor hatta dışardan bile belli oluyor yakaladıkça video çekiyorum 🥰 bu arada kız