asiltosumm35 Merhaba arkadaslar. Ben 16+4teyim ve ilk gebeligim bir yanim acaba haftaya hissetcekmiyim hissedermiyim diyor bir yanim da korkuyor istemsizce 🤷🏻♀️ Merak ediyorum siz ne zaman hissettiniz ilk 😍
Caglanuroney asiltosumm35 17+3 üm tam 17 haftama girdiğim gün minik kipirtilar hissettim 2-3 saniyelik biseydi ama çok güzeldi bakalım ne zaman net hissetmeye baslicam 😍🥰
Minikmucizemm19 17+4te yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım. Sonraki haftalarda daha çok hissetmeye başladım
Hvvakpln asiltosumm35 16 .haftamda hissetmiştim ama çok belli belirsizdi şimdi 20+5olduk gümbür gümbür oğluşum
melegegebe Hvvakpln ben de 16daym pit pit bir seyler dokundu karnima sanki . Bir mac kere ve kısa sürdü bebek miydi acaba
Hvvakpln melegegebe bebektir canım tekrarlar zaten o bebekse ilk zamanlar 2 3 güne bi diviniyodu 19 san sonra hergün hissettim ben
Tomrisme 16’da elimle bastırınca hissediyordum sonra hiç hissedemedim hatta endişelendim. 19’da bildiğin tekmeye dönüştü şimdi 20’deyiz gayet net hissediyorum ☺️