Merhaba güzel hanımlar 🌹
Bu başlığı içinize bir nebze umut olur diye açtım. Çünkü forumda bu şekilde gördüğüm bütün postlar bana umut oluyordu.
2 senelik evliyim eşimde ve bende hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım. Klomen catlatma iğnesi folik asit hic biri bende işe yaramadı. Ayrıca pko vs de yoktu. Son çarem rahim filmiydi. Ama bulunduğumuz yerde iyi doktor olmadığı için eşim bir sonraki ay çok iyi bir hastaneye profesöre gideriz detaylı herşeye baştan baksınlar dedi. ( Belki 7 8 farklı doktora gitmiştim daha önce ) Ben bu ay soğan kürü yapayımeğer olmazsa da üzülmeyeceğim nasil olsa bir sonraki ay iyi bir doktora gidicez diye hem bebek icon uğraştım hemde çok kesin olacak gözüyle bakmadım. Ilişki sonrası ayaklarımıhavaya kaldırdım. Soğan kürü uyguladım günde 2 bardak olacak şekilde. Her gün kâbe imamı Nasser Al Qatami den meryem suresini dinledim. Bebek için çabaladım ama umut bağlamadım. normalde adetime 2 gün kalam erken test alip yapan ben bu sefer aman nasil olsa olmadi diye test almadim. Hatta adetim 2 gün geçiyordu karnimda cok ağrıyordu eşime galiba soğan kuru adet tarihimi değiştirdi o yüzden olamıyorum dedim. ama eşim tatmin olmadi gitmiş 3 tane test almış. Testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. O anki mutlulugumu anlatamam Allah’a binlerce kez şükürler olsun. 2 senenin sonunda o testi pozitif görmek benim için çok mutluluk vericiydi. Ilk duam Allahim kimseyi evlatsiz bırakma oldu. İsteyen herkese hayırlı imanlı salih evlat versin Rabbim. Belki sogan kürü, belki meryem süresi belki ağlayarak Allah’a yalvarışlarım. Hangisi bilmiyorum ama Rabbim nasip etti . Burada evlat haareti çekenlere duam Allah sizin kucağınızı boş bırakmasın. Hic bir anneyi evladıyla sinamasin. 🌹🌹
Umudunu kesmiş, bitmiş, tükenmiş anne adaylarına 🌹
Elisah cok güzel yazmışsın çocuk isteyen herkes yaşasın insallah
Elisah gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınızaalmayı nasip etsin inşallah
Bebislerimiz Amin canım inşallah
Hamileanne sagolun Allah razı olsun
Elisah rabbim saglicakla kavustursun bende 8 yil sonra gördüm çift çizgiyi o an ki heyecanımı ve saskinligimi ömrüm boyunca unutamam çünkü hiç bir tedavi olmadan hamile kaldim beklemiyordum yani hep tek cizgi gormeye alismistim yıllar boyunca çok şükür rabbim nasip etti 🤲
Elisah cok sevindim bir anne olarak bendebhep dua ediyorum allahim isteyen hak edenn herkesin kucagini doldur diye saglikli sihatli dunyaya gelsn insanlah
AyaYlmazYldrm Amin Allah razı olsunn🤗🤗
Elisah rabbim kimsenin evini çocuksuz , neşesiz bırakmasın 🙏 inşallah bana da nasip olur bu ay 🙏 meryem suresini de dinleyecegim inşallah