Elisah gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınızaalmayı nasip etsin inşallah

Elisah rabbim saglicakla kavustursun bende 8 yil sonra gördüm çift çizgiyi o an ki heyecanımı ve saskinligimi ömrüm boyunca unutamam çünkü hiç bir tedavi olmadan hamile kaldim beklemiyordum yani hep tek cizgi gormeye alismistim yıllar boyunca çok şükür rabbim nasip etti 🤲

Elisah sizin adiniza ooo kadar sevindimki. Hamd olsun Allaha🤲. Benim bir kaybim olmusdu. Simdi yine hamileyim. 17 haftalik ama riskim var..uzuluyorum. ama sizin gibi Allaha umidim sonsuz. Allah herkese hayrlisi nasib etsin. Hickimseyi evladiyla sinamasin amin

Duru999 Aminn. Allah sağlıkla hayırlısıyla evladinizi kucağınıza almayı nasıp etsin. 🌹🌹

Elisah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah🙏🥰 ayrıca duaların için de çok sağol Allah razı olsun🙏🙏

Elisah bende aynı senjn yaşadığını yaşadım bir sonraki ay aşılama yapalım demişti doktorum o ay umursamadim ama yine de yaptim biseyler mucize eseri oldu bebislerimiz çok şükür 🤲🏻

Cemrenur cok şükür canimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌹🌹

Elisah cok sevindim bir anne olarak bendebhep dua ediyorum allahim isteyen hak edenn herkesin kucagini doldur diye saglikli sihatli dunyaya gelsn insanlah

Cemrenur ben de aşılama yaptırdım Çarşamba günü 4. Günüm nasıl belirtileriniz oldu benim tek yumurtam büyüdü çok umutlanmak istemiştim tek olunca şans %15 dedi doktor

Nazcem43 canım yaptirmadim ben doktor pandemi dolayısıyla 1 ay sonra yapalım demişti ben de nasil olsa aşılama olacak deyip umudumu ona bağlamıştım o ay umudum yoktu son adeti bile unutmuştum hamile olduğumu öğrendim inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana dualarimdasin🤲🏻💕

Cemrenur yaa ne güzel yüreklisin duaların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun evladına sağ salim savuştursun 🥰

Elisah rabbim kimsenin evini çocuksuz , neşesiz bırakmasın 🙏 inşallah bana da nasip olur bu ay 🙏 meryem suresini de dinleyecegim inşallah

Elisah 2 defa bebeğini kaybeden biri olarak yazdıkların umudum oldu.. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏 en kısa zamanda inşallah biz de senin gibi güzel haberler alırız. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏

Didemmmmm Aminnn. Allah en hayırlı zamanda size hayırlı ahlaklı sağlıklı evlat nasip etsin 🌹🌹