Ummugulsum123 61Aysen doktorum bişey demedi en son gittigimde bu kadar kilo almamıştım bi iki haftada hızlı kilo aldım bakalım bir hafta sonra randevu var ne diyecek
Ummugulsum123 minikmucizem1_ inşallah canım tabi bebegim iyi olsunda kiloyu veririz ama kiloyu bebek alsa daha iyi olur tabi
Ummugulsum123 ipek-smr gerçekten dün biraz yürüdüm gündüz sıcak oluyo başım dönüyo ama akşam çok güzel yürüyüş yapılıyo
ipek-smr Ummugulsum123 gündüzleri bence de yapılması güzel olmuyor o güneş direk yüze ve cilde temas ettiği için hamilelikte leke de yapıyor güneş kremi sürsen bile ama akşam öyle bi dert olmuyor en azından serin rahat
Ecenaz345 Ummugulsum123 Aynen yogurt sut salata et bunlari ye bana düet listesi verlmsti onu uygulyrm kilo asiri aldm dye
Ummugulsum123 elcinsadem tatlıyı bende yemiyorum canım da hamur işi çok yedim bide hep evde olunca yemek yiyip yattım bol bol 🤗 şimdide şikayet ediyorum işte ☺️🙈
Ummugulsum123 Nidaabaserr çok iyi bence 🥰 devam et canım bende dikkat edecem daha 17 haftalık dikkat etmem lazım
Ummugulsum123 Nilesso ooo ben 76 kiloyla hamile kaldım şimdi 4 aylık daha 79 oldum dogurana kadar düşünemiyorum
Tugce-asel Ummugulsum123 canim bende 76 ile hamile kaldim yarın sabah dogumum var 91 kilo ile doguma girecegim ve son 2 hafta 2 kilo.vermis halim bu
Haticebulent Ummugulsum123 çok normal canim 2 canlısın vitamininden besleniyor su an. Bence hamur isini kisman yeterli ben 39+6 gecesi doğum yaptim ve +5 kilo alarak tamamladm gebeligimj
Ummugulsum123 Haticebulent saol canım evet hamur işi çok yiyordum yoksa fazla tatlı yemiyorum dikkat edecem ama canım da simit cekiyo hep bogazımı tutabilsem 😬🙈
Gulerdem Ummugulsum123 hm peki canım onu bilmiyorum da ben Decavit kullanıyodum çok kilo aldırdığını öğrenmiştim değiştirdim o zaman masallah senin iştahın güzel 😊🥰
Ecenaz345 Ummugulsum123 Aynen oyle cnm 12 kilo normal fazlasi zarar dgumdam snra kalmyo ama faxlasni alrsan klblr
Ates2020 Gulerdem ne kullandınız bende ilk gebeliğimde decavit kullandım 4 kilo aldım bir ayın içinde
asiltosumm35 Ummugulsum123 canim benimde 16+4 69 kiloyla hamile kaldim 67ye dustum hala 1 kilo bile alamadim tek fark karnim buyuyor 🤷🏻♀️ Oda nasil oluyor bilmiyorum ama 😂 masallahh nazar deymesin senin gibi olmak isterdim yemek konusunda