Minikannesi00 Kalben3434 bende 7.30 8 arası gdcem ,bakalım aynı işlemlerden mi geçicez ,fırsat bulursak birbirimize yazalım tamam mı 💜
Minikannesi00 Kalben3434 sabah gittiğimizde neler yapılacak onu merak ediyorum ,kan tahlili vs. Var mı az önce bi arkadaş bana hiçbişey yapmadılar hemen ameliyata aldılar dedi
Kalben3434 Minikannesi00 ah ah benim de öyle şancı aort ağrısı ve karnimda sertlesme var aşırı şekilde kuzum bide lavabodan çıkamıyorum bi türlü 😑😑
Minikannesi00 Kalben3434 canım benim tuvaletle sorunum yokta ağrılar garip ,dediğin gibi sem sert oluyo ve bu ağrıları görünce doğumda nasıl oluuodur acaba diyorum
Kalben3434 Minikannesi00 ay amin inşallah kuzucum bakalım yaşın kaçtı canım isim neydi tam tanışalım kalben ben 21 yasindayim 10 aylik evliyim mardinde yaşıyorum ilk gebeligim oglumun da adını rüzgar koymayi düşünüyorum 🥰🥰🥰
Minikannesi00 Kalben3434 bemde 24 yaşındayım canım ismim mine ,aksarayda yaşıyorum ,oğlumda hayırlısıyla Umut olucak 😍
BabyHazel Kalben3434 bende 38+1I’m 23 temmuzda sezeryana gircem bende kendi istegimle bebegim surekli sag yada soluma toplaniyo benimde asiri bel agrisi bide afedersiniz siklikla tuvalete cikiyorum🥴
Kalben3434 Minikannesi00 tesekur ederim canım benim senin de ismin çok güzelmiş ay heycanliyim çok ben ya Ay günler geçmiyor 🥰🥰🤣
Kalben3434 BabyHazel bende kendi isteğimle sezaryen olucam kuzum selametle alalım kucaklarimiza bebislerimizi ay heycanliyim korku hersey karişik ameliyata girince çok ağlarım galiba 🤣🤣😨😨
Wmehtapw Kızlar Benim de sol tarafta bazen sertlesme oluyo ağrı vuruyo belime kasigima falan 35 +3um normalmi 🤷♀️😘
Kalben3434 Minikannesi00 ay bende deli olmak uzereyim ve mardin çok sıcak pisiyorum 42 derece burasi 🥵🥵