Kalben3434 Minikannesi00 ay bende deli olmak uzereyim ve mardin çok sıcak pisiyorum 42 derece burasi 🥵🥵
Minikannesi00 Kalben3434 burasıda sıcakta nem yok Allahtan :) neyse sabredelim az kaldı ,ben daha bugün eksiklerimizi almaya çıktım . Beşik bitürlü seçememiştim bugün aldım park yatak
Kalben3434 Minikannesi00 ben beşik alamadim henüz bazı nedenlerden en kısa zamanda alicam inşallah iyi günlerde kullan canım benim selametle inşallah ben tüm eksikleri coktan halletim doğum çantasını da
Minikannesi00 Kalben3434 valla bende çanta değilde valiz hazırladım ,külot bez falan eksikti onları aldım işte canım
Kalben3434 Minikannesi00 en son 35 haftalık gittim 2 700 du canım şuan bılmiyorum senin bebiş kaç kilo canim
Minikannesi00 Kalben3434 canım benim 35 te 3.250 iydi 38 de 3.600 . Senin her hafta gitmen lazımdı neden gitmedin ,sezaryen gününü ne zaman aldın
Kalben3434 Minikannesi00 35 haftamda aldım canım benim yani bi sıkıntım yoktu o yüzden gitmedim hareket de ediyor çok şükür içime vesvese oldu ama ya 😨😨
Kalben3434 Minikannesi00 maşallah kilosu iyiymis kuşum benim canım asiri sigara çekiyordu arada içiyorum vicdan azabı çekiyorum da normalde ağzıma süren biri değilim hamilelikte aseriyordum
Kalben3434 Minikannesi00 ay evet inanabiliyor musun sadce bi gün kaldı aman allahim 😚😚😚😘😘 selametle inşallah yarın gece 12 den sonra bisey de yememeliyiz
Minikannesi00 Kalben3434 ayy o yarınmıydı 🤭çok heyecanlı ya ama benim doktorum istersen 2 ye kadar yiyeblirsin o sorun değil dedi 🤭 ameliyat günü aç kalıcaz en iyisi sonuna kadar yiyelim 🤭
Minikannesi00 Kalben3434 bide canım artık çok katı şeyler yemeyelim ,ameliyat sonrası sıkıntı olur tuvalet açısından ,bol bol su iç sende
Kalben3434 Minikannesi00 ay evet canım benim kayisi kompostosu hazırlayalım bol bol içelim kuzucum ay evet cok az kaldı bol bol sıvı içelim selametle geçirelim ay ay heyecanliyim çok 😘😘 doğuma gidince çok ağlarım kesin ayyy
Minikannesi00 Kalben3434 valla ben kestiremiyorum şuan , ağlarmıyım falan bilemiyorum . Bide annemde yanımda yok ,onu düşünürsem ağlarım kesin🤭
Kalben3434 Minikannesi00 neden ki canım benim annem yanında değil benim de annem mardin den evi tasiycak dogumumu bekiyor bi kaç gün sonra gidicek oda doğumundan sonra çok zorlanicagim kesin hergun ağlayıp duruyorum bu yüzden
Minikannesi00 Kalben3434 bazı sebeplerden dolayı gelemiyo canım ,eşimin annesi sağolsun yanımda ,o bakıcak bana . Herşeyin hayırlısı ne diyelim. Sen devlettemi özelde mi doğum yapcaksın