Tugba_34 Kuzum bak sana çok açık söylüyorum 2 doğum yaptım ikisinide normal yaptım ilkinde devlet hastanesinde ve gerçekten berbat şartlarda yaptım ikincide doğum anında sezeryane alabiliriz dedi doktor ve ben zırıl zırıl resmen ağladım sezeryan istemiyorum ben diye. Çok şükür oda normal ve çok güzel bir doğum oldu. Doğumdan 2 saat sonra ayaktaydım, dikiş falanda olmadı. Odamda bir güzel duşumuda aldım ağrı sızı hiçbir sıkıntı çekmeden sadece doğuma 2-3 saat dişimi sıkarak bütün doğum sonrası işkencelerden kurtuldum. Özelde yapacaksan ve doğum sancısından korkuyosan şayet epidural isteyebilirsin. Normal doğum yapıp hiç ağrı sancı hissetmiyorsun. Sezeryanden de hiç şikayeti olmayanlar var ama ben gerçekten normal doğumla asla kıyaslayamıyorum bile. Sonuç olarak bi kesiyle bildiğin ameliyat oluyorsun. İllaki en az 1 hafta 10 gün onun sıkıntıları olacaktır. Ki yakın çevremde olan çok. Bir çoğu keşke normal doğursaydım diye pişmanlığını söylemiştir. Korkma asla. Gerçekten okadar korkulacak bi durum değil.