Tugba_34 Mrb Bn ilk doğumumu 17 yaşında doğum yaptım normal doğum ve evet doğum sırasında vajinalı biraz kesiyorlar uyşturup uyuşmadığını farkında bile değilsiniz o an hem harcan hem acın var bide sürekli ıkınman geldiği için oranın acısını anlamıyorsun bile bebek geleceği son 5 dk içinde orayı kesiyorlar ve son o 5 dk ne cekiyorsan cekiyorsun sonra evladınızı kucağınıza veriyorlar unutuluyor bebeğin kontrolünü yaparken ebeler gözün sürekli evladında oluyor doktor o sırada dikiş işine geçiyor çok az hissediyor yani anlıyorsun orda bişeyler yapılıyor ikinci doğumumda aynı şekil de oldu o zaman 22 yaşındaydım tek zorlandığım şey yatakta bebeğim geldi doktor ikinma diyip bni hemen masaya götürmesi o sıra bebeğim geri gitti masada bi yaklaşık 5 10 dk ıkındım TM geleceği yakın kestiğini hissetim barınağın kesilir ya öyle bileydi çok şükür memnun kaldım her iki doğumunda normal doğum Zeynep Kamilde oldu bu ara 3. E hamileyim Rabbim nasip ederse gene normal doğum ve Zeynep kamilde olucak 🤗🤗 yaş 31 inşallah buda güzel geçer hiç korkmayın ve çevrenizdeki insanlara kulak asmayın her insanın vücudu aynı değil kimisi esnek kolay geçer kimisi sert zor olur önemli olan doğum anında pozitif olmak ve doğru nefes alıp vermek doğru zamanda ıkınmak inanın bunları dikkat ederseniz hiç zorluk çekmezsiniz Rabbim kolay bir doğum nasip etsin inşallah🤲