Pinklovee Zuhraa Okurken Bi enerji geldi ✨ Ne kadar guzel yazmışın naz yok kotu birşey yok maşallah sana guzel anneee sağlıkla buyutun tosununuzu, Vatana ve millete hayırlı evlat olması dileğimle 🌹🇹🇷💕
Mehtee Zuhraa bacim saglicakla birbirinize kavusmussunuz masAllahta 3 kilo nedir ben o 3 kiloyi sadece memeye aldım 😂😂
Pelinim55 Hayırlı evlat olsun. 3 kg almanız imkansız gibi bebeğin eşi plesantasi suyu vücuttaki ödemi zaten 3 kg eder
Yakamoz-1990 Pelinim55 bazıları ilk 4 ay kilo veriyo 4 ay sonrasında hamile kaldığı kilonun üstüne 3 kilo almış olabilir.. bide ileriki aylarda yine anne kilo verirken bebek kilo alabiliyor.. sen tartı da sabit kalıyosun kontrol de bebek kilosu artmış oluyo 🤷🏼♀️
Wonderanne Zuhraa Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤗🤲🏻
Gzmmstf Zuhraa Hayırlı uğurlu olsun canım allahım saglıklı analı babalı büyütmenizi nasip etsin inşallah bende daha 10+5 darısı bütün hamilelere olsun ne güzel keşke bizde öyle bir üç beş kilo alabilsek 😊
Kahve Zuhraa gözünüz aydın hayırlı Bi evlat olsun inşallah yinede çok zor olmamış güzel geçmiş doğumunuz darısı biz bekleyenlere artık devlette özelde mi yaptınız acaba
Melekanne98 Zuhraa allahim okudugum en pozitif dogum hikayesi bana umut oldunuz resmen. Hosgelmis aybars pașa. Rabbim anali babali buyutsun canim benim. Ama Sana birkac sorum olacak. Ya bende evlendim ilk ayimda hamile kalmisim. Neyse ikinci ayimda düșük yașadim. Olmaz olmaz diye dusunurken düșükten 3 ay sonra birdaha hamile kaldim. Cok sukur rabbime. 3 aylik olduk bile. Fakat ogrendigimde gunden beri surekli stresliyim. Ya düșük yaparsam yine ya bebegin kalbi durursa. Cok afedersin her gun gunde 5-10 kez goguslerimi kontrole ediyorum hassasiyet var mi diye. En ufak sanci bel agrisi gibi durumlarda ay bebegime bir sey mi oldu diyorum. Doktora gidiyoruz doktor iyi diyor o gun icim cok Rahat oluyor ama sadece o gun. Sonra sinda yine beni bir stres aliyor. Neredeyse her gun hastaneye gidecem. Bunlarin sebebininde birinci gebeligimin kotu sonuclanmasina bagliyor doktor. Hani bir Ben mi boyleyim diye kendimi uzuyorum. Sizde boyle olmus muydu acaba
Denizkaplan Zuhraa maşallah canm su gelmesı sunı samcının etkısını arttıryor sanırım 😏 cok zor dogum Rabbım herkese bıavazda kurtarsın bebegınıde sana bagıslasın😍
Zuhraa Denizkaplan yok kuzum suyumu patlatinca baskı hissetmek daha kötü ve sürekli ıkınma isteği bitirdi beni yoksa hiç sancı çekmedim 8 cm olmuştum ❣️
Cagemeg Zuhraa Allah analı babalı uzun ömürler versin. Dünyanın en zor ama en harika şeyi çocuk dünyaya getirmek. Acil şifalar diliyorum sen kurtuldun hadi bakalım 🌸😘
Cagemeg Ben 6. haftamda 5 kilo almışım, şu an kaç kiloyum öğrenmek istemiyorum 😂 12 haftalığım henüz. Hiç bir ilaç kullanmıyorum bana yasak. Doğal besinlerden almak zorundayım herşeyi. İştahımında maşallahı var 5 dk ağzım boş kalmıyor 😄
Murvetshn ogluileannesi 6. Haftada başladı benim ama herkez erken başladı faln demişti normal hayattada bnm midem hep bulanır ama herkezin aynı olmuyor şuan 17. Haftadayım hafifledi hergün olmasada 2 3 günde bir bulanıyor 😂
Zuhraa Murvetshn ben bol bol tuzlu kraker ve kaşar li tost yedim üç ay midemi tek onlar tutuyordu ❣️ bence erken değil kuzum normal kokular falan çok yapiyor
hifaninannesii Esra-89 bir ilk olsanız gerek ne güzel 🤗yaaa ben 27+6 10 kilo aldım bakalım kaç kiloyla kapatacaz
Zuhraa hifaninannesii inşallah çok almazsın kuzum son aylar ister istemez ödem de oluyor ❣️ sağ saglim gelsin minikler inşallah ❣️