Herkese merhaba hamisler bende dogurmiycam derken derken dogurdum 😂 hemen anlatmaya başlıyorum ❣️
Yeni evliydim 1 ay olmuştu ve 5 sene çocuk düşünmüyordum 🤭 sonra adet gecikince hamile olduğumu ogredim ama kimyasal bi gebelik yasadim. Sonra stres yaptım acaba olmiycakmı diye? Adet bittikten sonra en yüksek yumurtlama gününde 1 kere ilişki yaşadım o ayda ve bingoo hamileyim hiç adet olmadan hamile kalmıştım ve öğrendiğim de 6+1 di ve direk kalp atışı duydum ❣️ ilk 3 ay aşırı mide bulantısı yaşadım bol bol uyudum ve su bile içemiyordum enfeksiyonlar peşimi birakmiyordu. İdrar kültürü temiz çıkınca ilaç içmeyi bıraktım bende. 12 haftadan sonra iştahım açıldı ve neredeyse damacanayla gezicektim evin içinde. Hiç sıkıntı yaşamadım hamileliğimde 12 haftada oğluşum olucagini öğrendim ❣️ ne istiyorsam yedim 9 ay pop kek çikolata yedim hic kismadim açıkçası canım istiyordu şekerim de normaldi bu arada. 32 haftada sancım çıkmıştı ilaç başladık ve 35 de biraktik. 37+5 de çatı muayenesi oldum ve acikligim vardı beklemeye başladık 39 oldum hâlâ gelen giden yok nişan sancı falan 39 da kontrole gittim ve doktorum 4 cm açıklığım olduğunu söyledi ve yatış yapalım bebekte iri 1 hafta daha beklersen
sen normal doguramazsin dedi. Dün akşam saat 10 da yatisim yapildi. Hastaneye geldiğim de açıklığım beş buçuk cm olmuştu ve sadece yurudum başka birşey yapmadım . sancım vardı ama ben hissetmiyordum. Gece suni vermeye başladılar yine hissetmiyorum ama acilmam altı buçuk olmuştu sancı hissetmiyorum ama 100 lere vuruyor nst de. 12 de öğlen 8 cm olmuştu açıklığım ve suyumu patlatalım dediler. İşkence ondan sonrA başladı sancı hissetmezken ölüyordum ve bebeğim kanalda değildi şaka gibi 2 de 10 cm açıklıkla sezeryan yapın dayanamıyorum dediğimi hatırlıyorum 😅 1 saat ıkındım bebeğimi kanala ittim bu sefer kemikten kafasını geçirmesini bekledim sancilarla ikinmayla sürekli alttan muayene falan. 3 de doktorum az kaldı 15 geçe dogucak bak dedi. 3 kere daha ayakta var gücümle ikinip çatala çıktım yine ebeye yalvardım nolur tamam deyin dayanamıyorum diye ve tamamdı doktorum geldi ebelere bastırın üstten gücüm yok var gücümle ikinicam halim kalmadı dedim. 2 ikinmada oğlum dogdu. Ama o 3 saat bana 3 yıl gibiydi şimdi oğlum yanımda mışıl mışıl uyuyor. Ve herkese bol bol dua ettim Allah’ım nasıl zor herkes bir avazda eline alsın kimsenin kolu boş kalmasın diye❣️ Hamileligimde 3 kilo aldim. Çok hareketliydim evde. Oğlum 3.600 doğdu ❣️ herkese güzel doğumlar hanımlar❣️